Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό OK! ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής θεωρείται ένας από τους πλέον πετυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, με τον κόσμο να γεμίζει τα μαγαζιά και τους χώρους όπου τραγουδά. Ο ίδιος μάλιστα, έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή εκείνους που τραβάνε βίντεο με τα κινητά.

«Εγώ όταν πηγαίνω σε μια συναυλία πολύ σπάνια θα καταγράψω με την κάμερα. Θέλω να ζήσω τη στιγμή και να τα έχω καταγεγραμμένα στο κεφάλι μου. Θεωρώ ότι τα κινητά που βγάζουν βίντεο κάνουν τον κόσμο να χάνει τη μαγεία της στιγμής.

Αν θέλουν, ας βάλουν το κινητό σε ένα καλό σημείο στο τραπέζι να γράφει, αλλά ας παρακολουθούν το live. Γνωρίζω ότι είναι ωραίο να βλέπεις το βίντεο μετά. Είναι όμως ακόμη καλύτερο να ζεις εκείνη τη στιγμή.

Γιατί το βίντεο πόσες φορές θα το δεις; Μία; Ενώ τη στιγμή θα τη θυμάσαι για πάντα αν τη ζήσεις.

Όταν πηγαίνω σε συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών που αγαπώ πολύ και λένε ένα αγαπημένο μου τραγούδι, βρίσκω έναν άνθρωπο που δεν παρακολουθεί και του ζητάω αν μπορεί να μου τραβήξει το βίντεο γιατί θέλω πολύ να το δω μετά. Συνήθως όμως το ξεχνάω και αυτό γιατί με έχει παρασύρει η στιγμή», δήλωσε.

Παράλληλα, ρωτώντας τον αν σε ανθρώπινο επίπεδο έχει νιώσει ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει τα όρια, απαντάει: «Συχνά ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Εδώ βλέπεις περιστατικά που κάποιος βγαίνει από το νοσοκομείο γιατί πέθανε ένας δικός του άνθρωπος και δημοσιογράφοι τον ρωτούν “πώς νιώθεις που πέθανε ο πατέρας σου;”.

Σαφώς το θέμα των ορίων δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα αλλά με τον άνθρωπο. Απλά όλοι οι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Ούτε όλοι έχουν την ίδια παιδεία. Πραγματικά, τελικά τα όρια είναι θέμα επιπέδου ανθρώπου.