Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού: Εκδρομή στην Αράχωβα. Ο Γιώργος Καράβας ο γνωστός κριτής του GNTM στο star και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiζ και φροντίζουν να το δείχνουν μέσω των social και όχι μόνο!

Μάλιστα, οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί 2 παιδάκια, έναν γιο και μία κόρη. Το ζευγάρι φροντίζει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο μαζί τους. Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να είναι μεγάλες αλλά η πιο ευχάριστη στιγμή είναι με τα παιδιά τους.

Λίγες μέρες μετά την έναρξη του νέου έτους πήγαν στον χιονισμένο Παρνασσό για σκι αλλά και χιονοπόλεμο.

Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media τις όμορφες οικογενειακές στους στιγμές.  Είναι στο λευκό τοπίο και όλοι μοιάζουν να το απολαμβάνουν.

Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού τα Χριστούγεννα

Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Καράβας με μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram έδειξε τις οικογενειακές του στιγμές και την ημέρα των Χριστουγέννων.

Στην ανάρτηση φαίνεται το όμορφο μοντέλο μπροστά από το στολισμένο δέντρο του σπιτιού του. Στην πλάτη του έχει τον γιο του, την κόρη του αλλά και τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού.

Εντωμεταξύ το διάσημο μοντέλο και coach του GNTM παρά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιάς από το ριάλιτι μοντέλων έχει άριστες σχέσεις μαζί της.

Η Βίκυ Καγιά γιόρτασε στο σπίτι της και ο Γιώργος Καράβας της χάρισε ένα απίθανο τσιφτετέλι

Με αφορμή τη γιορτινή ατμόσφαιρα, την έλευση του νέου έτους και στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς που περνούσε στο σπίτι της Βίκυς Καγιά, ο Γιώργος Καράβας δεν δίστασε να χορέψει  ένα απίθανο τσιφτετέλι

Τα στιγμιότυπα μοιράστηκε στα social media η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρρού.