Ο Γιώργος Καράβας μπορεί να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης αυτό το καιρό ωστόσο το γοητευτικό μοντέλο συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα πάνω του.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή Δύο στις 10, ο Γιώργος Καράβας αναφέρθηκε εκτενώς στη γυναίκα της ζωής του, τη Ραφαέλα Ψαρρά, τον έρωτά τους αλλά και το πως κατέληξαν οι δυο τους μαζί.

Ο ίδιος θεωρεί πως ο τρόπος προσέγγισης προς μια γυναίκα παίζει μεγάλο ρόλο στις μέρες μας. Έτσι ήταν απόλυτα διακριτικός στο πως προσέγγισε τη Ραφαέλα η οποία του είχε αρέσει.

Πώς το έκανε λοιπόν; Της έδωσε την επαγγελματική του κάρτα ως personal trainer λέγοντας της πως του αρέσει. Μάλιστα αρχικά η ίδια δεν είχε ιδέα ότι ασχολείται με το μόντελινγκ.

Η όμορφη Ραφαέλα ωστόσο άργησε να επικοινωνήσει μαζί του. «Μου έψησε το ψάρι στα χείλη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καράβας.

Στη συνέχεια όμως καταλυτικό ρόλο για τη σχέση του φαίνεται πως έπαιξε ένας κοινός τους φίλος ο οποίος φρόντισε να την καθησυχάσει για το ποιόν του Καράβα ως άνθρωπος παρότι έμαθε εκείνη ότι είναι μοντέλο.

Όλες οι ειδήσεις

Ευγενία Σαμαρά: Τέλος οι φήμες για αποχώρηση απο τον Σασμό

Έρωτας Φυγάς: Πεθαίνει η γιαγιά Αθηνά

Απίστευτο σκηνικό στο Πόρτο – Αρούκα! – Το VAR λειτούργησε μέσω τηλεφώνου για κρίσιμο πέναλτι