Ο Λάκης Γαβαλάς απαρνήθηκε την άλλοτε αγαπημένη τον Μύκονο για την Πάρο. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας, μάλιστα, δηλώνει ότι δεν Θέλει πια να πηγαίνει στο «νησί των ανέμων», αφού, όπως λέει με παράπονο στο «S», «για να συνεννοηθείς πρέπει να μιλάς αραβικά τριτοκοσμικά».

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξούν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο. Εξαιρώ τη Σούλα και τον Πάρη Λιάκο και τον κ. Ζούμα, πού έφτιαξαν ένα αρχιτεκτονικό και γαστρονομικό αριστούργημα και απέδειξαν ότι χωρίς στριπτίζ τρως καλύτερα». Για τη βίλα του στη Μύκονο ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρει: «Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χέστηκα για το σπίτι στη Μύκονο, δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Ο ίδιος χαλαρώνει στην Πάρο και γεμίζει τις μπαταρίες τον για έναν δυναμικό χειμώνα. «Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά συγκεκριμένα, περνάω τέλεια στο εστιατόριο “Ασπρο” με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστiκή παραλία, όπου στις 31 Ιουλίον έχουμε τον βασιλιά τον κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο», τονίζει χαρακτηριστικά. Ο Λάκης Γαβαλάς φέτος γίνεται 70 και Θα το γλεντήσει μ’ ένα σούπερ πάρτι. «Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 και το πάρτι έχει Θέμα τα ’70s, με dj και ορχήστρες,liνe και διάφορες εκπλήξεις», αποκαλύπτει.