Ποιο κρύο και ποιο χιόνι μπορεί να σταματήσουν τον άντρα που, κατά ομολογία του, έχει κάνει επιδόσεις ολυμπιακών διαστάσεων! Ο Γιάννης Σπαλιάρας βάλθηκε να μας εντυπωσιάσει. Και κάποιους ίσως κατάφερε να το κάνει!

Το μοντέλο, ηθοποιός και παίκτης reality ζήλεψε τη δόξα ή τη λόξα της Φουρέιρα και βγήκε στο χιόνι με τα στοιχειώδη. Προφανώς δεν πτοήθηκε καθόλου από την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες και πόζαρε με το μποξεράκι του.

Μάλιστα ο Σπαλιάρας δεν πήγε πολύ μακριά αλλά κάτω από το σπίτι του! Έτσι, μοίρασε εγκεφαλικά στον γυναικείο πληθυσμό.

«Ας αρκεστούμε να κατεβάζουμε μόνο τα σκουπίδια μας» ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Ο ίδιος όμως αρκέστηκε στα ελάχιστα με τα social να τρελαίνονται! Σκουφί, μποξεράκι και αρβυλάκια  περιλαμβάνοντας στην αδαμιαία περιβολή!

Πολλοί διαδικτυακοί του φίλοι άδραξαν την ευκαιρία και σχολίασαν με χιούμορ!

Άλλοι έκαναν αστεία με το γυναικείο όνομα της κακοκαιρίας και τον καρδιοκατακτητή Γιάννη Σπαλιάρα. Κάποιοι σκέφτηκαν ιδανικά σενάρια συνάντησης μαζί του με αυτό το outfit, αλλά και φαντάστηκαν τους γείτονές τους με τέτοιο six pack. Το μοντέλο διασκέδασε με πολλά από αυτά και αναδημοσίευσε και κάποια στα social του. «Όταν μαθαίνεις ότι την κακοκαιρία τη λένε Ελπίδα και είσαι ο Γιάννης Σπαλιάρας», ανέφερε το σχόλιο που δημοσίευσε.

Δείτε τις φωτογραφίες του και αν σας ζητήσει συμβουλές για το κρύωμα, ζεστά να του πείτε!