Ο Φάνης Λαμπρόπουλος βρέθηκε μπροστά στην κάμερα του Star και μίλησε για την πρεμιέρα της φετινής σεζόν αλλά και για τα δικά του επαγγελματικά βήματα.

Ο κωμικός ο οποίος έχει επί χρόνια ραδιοφωνική εκπομπή με μεγάλη επιτυχία σχολίασε και τη συνεργάτιδά του Ελένη Βουλγαράκη η οποία βρίσκεται στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό».

Όσον αφορά τα δικά του επαγγελματικά όμως παρότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να κλείσει σε διαφορετικές δουλειές τελικά έμεινε στα γνωστά.

Συγκεκριμένα, ο Φάνης Λαμπρόπουλος ήταν πολύ κοντά στο να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο με τον Λιανό για το I’m a celebrity, get me out of here. Ωστόσο τελικά, παρότι υπήρχε αρχική συμφωνία, τα πλάνα άλλαξαν και ο ίδιος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πρότζεκτ καθώς τις ημέρες που θα έπρεπε να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο ο ίδιος έπρεπε να είναι στην Ελλάδα.

Πέρα από αυτό όμως δοκιμάστηκε και ως παρουσιαστής στο 5χ5 όπου ο Θάνος Κιούσης του «έφαγε τη θέση» όπως δήλωσε περιπαιχτικά.

Ποιον θεώρησε λοιπόν υπεύθυνο για όλα αυτά; Τη ρεπόρτερ του Star Σοφία Μανουσακίδου την οποία είχε μπροστά του και της υπενθύμισε ότι και πέρσι του έδινε παρόμοιες ευχές για την καριέρα του και τελικά τα πράγματα εξελίχτηκαν έτσι… Αυτή είναι λοιπόν η «μαυρόγατα» για τον Φάνη Λαμπρόπουλο.

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Μπεκατώρου: Η ερώτηση που την ενόχλησε

Πρωτόγνωρο on air ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα!

Προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Το φθινόπωρο κρύβει κι άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες»