Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης ζουν έναν δυνατό έρωτα, που κάθε χρόνο μοιάζει να ωριμάζει σαν καλό κρασί. Για ένα ακόμη καλοκαίρι οι δυο τους βρίσκονται στον αγαπημένο τους Πόρο, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους ήρεμα, μακριά από κοσμικά στέκια. Είναι το τρίτο καλοκαίρι που η πανέμορφη Ευαγγελία ακολουθεί τον αγαπημένο της στο νησί του Σαρωνικού, όπου ο επιχειρηματίας διατηρεί πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα.

Ο Πόρος έχει γίνει για εκείνους κάτι σαν δεύτερο σπίτι τους. Το τελευταίο διάστημα η Ευαγγελία ακούστηκε πολύ στα τηλεοπτικά παρασκήνια, καθώς το όνομά της έπεσε στο τραπέζι και για τον ρόλο της παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 . Ωστόσο, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, η όμορφη παρουσιάστρια συνεχίζει τις διακοπές της με τον αγαπημένο της, ενώ συχνά υποδέχονται καλούς φίλους. Πρόσφατα η Ελευθερία Παντελιδάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς μαζί με τα παιδιά τους πέρασαν λίγες ημέρες χαλάρωσης κοντά τους απολαμβάνοντας τις υπέροχες παραλίες και τις ομορφιές του νησιού, καθώς και την άριστη φιλοξενία των φίλων τους. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν αποκλείεται η Ευ. Αραβανή να ταξιδέψει μέχρι τη γενέτειρά της τη Λευκάδα. Εκεί είναι το μέρος που οι αναμνησεις τη συγκινούν και την ταξιδεύουν πίσω στα παιδικά της χρόνια

 

Επειτα από 3,5 χρόνια σχέσης η όμορφη παρουσιάστρια εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς  τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή.Από την αρχή της σχέσης της με τον Σπ. Λάζαρη δεν έχει μιλήσει ποτέ δημοσίως μέχρι και σήμερα, για εκείνον, ενώ λεπτομέρειες για τη σχέση τους μοιράζεται μόνο με τον στενό κύκλο της.

Αμφότεροι κρατούν απόσταση ασφαλείας από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να προστατέψουν αυτό που ζουν. Για τον λόγο αυτό οι κοινές εμφανίσεις τους είναι μετρημένες στα δά-χτυλα. Προτιμούν να ταξιδεύουν στον… κρυφό τους παράδεισο, τον Πόρο, ακόμη και κατά τη χειμερινή σεζόν, ώστε να διασφαλίσουν την ιδιωτικότητα της αγάπης τους. Το ενδεχόμενο αυτή η σχέση να επισημοποιηθεί σύντομα μοιάζει να είναι ανοιχτό. Αλλωστε, οι δυο τους συγκατοικούν εδώ και χρόνια στα νότια προάστια όπου ο επιχειρηματίας διατηρεί all day bar.