Ελληνική Showbiz – Gossip: Λευκή εβδομάδα ξεκίνησε στην Αττική και σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδος. Οι κάτοικοι βορείων περιοχών να ξέρετε μας κοροϊδεύουν για αυτό που έγινε στην Αττική με τους 2-3 πόντους χιονιού και έκλεισαν σχολεία, καταστήματα κτλ!

Βέβαια υπάρχει εξήγηση, μετά τα περσινά τραγελαφικά που έγιναν με τις μεγάλες ποσότητες χιονιού, που έπεσαν, οι «υπεύθυνοι» αφού κάηκαν από το χυλό φυσάνε και το γιαούρτι φέτος! Τώρα θα μου πείτε είναι και χρονιά εκλογών και κάπως θέλουν να φυλάξουν και τους πωπούς τους!

Επίσης αυτή η εβδομάδα πέρα από τα χιόνια μας συγκλόνισε και όλο αυτό που ζουν οι άνθρωποι σε Τουρκία και Συρία μετά από τους δύο φονικούς σεισμούς που τους ταρακούνησαν. Τα νούμερα των θυμάτων, των νεκρών και των αγνοούμενων είναι νούμερα που ζαλίζουν και τον κατατάσσουν σε έναν από τους πιο φονικούς σεισμούς του αιώνα.

Οι καρδιές όλων μας σφίγγονται με τις εικόνες που μεταδίδουν τα κανάλια, ας ελπίσουμε ότι ο Τουρκικός λαός να μπορέσει να το ξεπεράσει σύντομα αν και οι μνήμες θα μείνουν ανεξίτηλες σε αυτούς και σε όλο τον κόσμο.

Πολύ σοβαρά ξεκινήσαμε σήμερα αν και έχουμε μάθει να μιλάμε για πιο ανάλαφρα θέματα, χωρίς όμως να κλείνουμε τα μάτια μας σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Ας πάμε στα δικά μας τώρα, αφού τα σχολεία ήταν κλειστά έκατσα σπίτι αυτές τις μέρες με τα παιδιά μου και ενημερώθηκα για όλα τα προγράμματα που έπαιζαν στα κανάλια.

Ένα θα πω το κοντρόλ της τηλεόρασης πήρε φωτιά. Έχω άποψη για όλα πλέον, ρωτήστε με και θα σας τα απαντήσω όλα, είμαι έτοιμη να παίξω σε παιχνίδι με ερωτήσεις που αφορούν την ελληνική showbiz! Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω …

Ας πάμε στο νούμερο ένα reality που απασχολεί πάρα πολύ κόσμο για το τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή την εβδομάδα η παραγωγή του παιχνιδιού δεν είχε προνοήσει να δημιουργήσει ένα μικρό σκάνδαλο για να ασχοληθεί το κοινό και να γίνει ένα σούσουρο.

Πήγε να αφήσει υπονοούμενο γιατί πάει ο Βασάλος με την Μαριαλένα στο δάσος ενώ η μια έχει σχέση με παίκτη από την αντίπαλη ομάδα ενώ ο άλλος βρίσκεται σε μια «complicated» σχέση με την Ευρυδίκη!

Το πείραμα δεν πέτυχε … αλλά θα ασχοληθούμε με το SURVIVOR σίγουρα και αυτήν την εβδομάδα μιας και θα έχουμε εξελίξεις με το σήριαλ Ασημίνα και Κατερίνα Δαλάκα μιας και οι δύο πρώην All Star παίκτριες δε συμφωνούν με την απόφαση της παραγωγής να τις αποβάλουν.

Οι δύο κοπέλες δε δέχονται ότι χρησιμοποίησαν κινητό και ερχόμενες στην Ελλάδα είπαν μόνο ότι αυτό θα φανεί λίαν συντόμως. Ελπίζω να γίνει σύντομα γιατί η αγωνία μου για αυτό το θέμα έχει χτυπήσει κόκκινο … ας λέμε και καμία βλακεία!

Πάλι τα ίδια βαρετά γίνονται στο παιχνίδι και αναμένουμε ένα νέο έκτακτο γεγονός για να ασχοληθούν όλες οι εκπομπές με το τι γίνεται στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου!

Ας έρθουμε τώρα στην Ελλάδα και στο παιχνίδι του STAR το Master Chef που τσούκου τσούκου γίνεται και αυτό All Star ακολουθώντας τα χνάρια του SURVIVOR.

Πάντως αν παρακολουθείτε το site μας θα έχετε δει ότι μέχρι στιγμής έχουμε 2 στα 2 επιτυχία στο ποια ομάδα κερδίζει στην ομαδική. Εδώ είμαστε εμείς για να σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις του παιχνιδιού.

Τίποτα συνταρακτικό δεν έχουμε στο παιχνίδι, μόνο ότι κάποιες προσωπικότητες νομίζουν ότι είναι για αστέρι Michelin και εγώ εδώ θα θέσω ένα ερώτημα, αφού είναι μάγειρες επιπέδου Gordon Ramsey κτλ γιατί μπήκαν στο παιχνίδι και δεν εργάζονται σε εστιατόριο με αστέρια?

Επίσης ενώ είναι 30-40 χρονών συμπεριφέρονται λες και έχουν πάει σχολική εκδρομή ή βρίσκονται στο νηπιαγωγείο με γελάκια και ειρωνικά υφάκια.

Βλέπει κανείς το My Style Rocks? Τι κοτέτσι είναι αυτό? Είναι μαζεμένες 7-8 κότες (με το συμπάθιο πάντα) και τσακώνονται για τον κόκορα. Απλά εδώ ο κόκορας είναι είτε ο Σκουλός είτε ο Κουδουνάρης, για ποιον λέτε να τσακώνονται?

Πάντως αυτό που γίνεται δεν έχει ξαναγίνει να αλληλοκατηγορούνται για στυλίστες και για το πώς ντύνεται η καθεμία. Κορίτσια φουλ πλαστικά να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ότι όλα είναι φυσικά πάνω τους ενώ από το πολύ φούσκωμα τα πρόσωπα όλων των κοριτσιών είναι ίδια και παραμορφωμένα!

Δε θέλω να κατηγορηθώ ότι είμαι ενάντια στις πλαστικές, ο καθένας κάνει αυτό που τον κάνει να νοιώθει όμορφα, αλλά σας παρακαλώ με μέτρο μην παραμορφώνεστε, γιατί στην τελική όσο κάτι πειράζεις τόσο εθίζεσαι και μετά το pop δεν έχει stop!

Ντυσίματα που φωνάζουν ότι τους τα έχουν φορέσει και προσπαθούν να τα κάνουν δικά τους, με αντίθετα αποτελέσματα.

Γενικά το όλο θέαμα είναι αποκρουστικό και ειδικά να βλέπεις γυναίκες να ξεφτιλίζονται στο πανελλήνιο για να γίνουν τι? Η επόμενη νικήτρια My Style Rocks? Who cares? Πραγματικά όμως ….

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι λίγο πιο αισιόδοξη για όλο τον κόσμο και να ακούσουμε λίγο πιο ευχάριστα νέα.