Ελληνική Showbiz – Gossip: Έχω αρχίσει και πιστεύω ακράδαντα, ότι κάποιος από την παραγωγή του Acun μας διαβάζει, δεν εξηγείται διαφορετικά ότι κάθε εβδομάδα σκάει ένα νέο καυτό θέμα που αφορά το παιχνίδι επιβίωσης.

Θα αναφερθώ αρχικά σε αυτό που είπε ο Γιώργος Λιανός, ότι πλέον και οι δύο ομάδες έχουν κάψει από μια Καλύβα, πολύ πετυχημένο και με αφορμή αυτό να μου απαντήσει κάποιος στην απορία μου: Όταν κάτι καίγεται ρίχνουμε νερό ή κάποιο εύφλεκτο υλικό για να σταματήσει η φωτιά? Νομίζω και ένα παιδάκι δημοτικού ξέρει την απάντηση και θα μπορούσε να βοηθήσει τον Ηλία Γκότση, ας ζητούσε τη βοήθεια του κοινού για αυτό το θέμα.

Και μιας που αναφέρομαι και στο όνομα Γκότση μόνο σε έμενα φαίνεται ότι σε όλα τα πλάνα βρίσκεται (οκ έχει 6 pack), έχει γίνει λίγο ο αρχηγός της μπλε ομάδας και προσπαθεί να επιβάλει την άποψη του;! Αν αρχίσει από τώρα να έχει αυτή τη συμπεριφορά νομίζω ότι γρήγορα θα φύγει. Μιας και λέμε για αποχωρήσεις έχετε παρατηρήσει ότι όταν είναι υποψήφιος κάποιος από το SURVIVOR του 2017 φεύγει αυτός.

Πρώτα ήταν η αποχώρηση της Ευρυδίκης, τώρα του Μισθοφόρου, που ενώ έχουν κοινό έξω κάπως δεν κάνουν για το παιχνίδι. Υπάρχει όμως εξήγηση, η φουρνιά εκείνη δεν ήταν επαγγελματίες παίκτες reality μιας και δεν ήξεραν τι θα αντιμετώπιζαν. Πήγαιναν καθαρά για την εμπειρία χωρίς να έχουν κανένα reference. Οι παίκτες αυτοί δεν κάνουν reality όπως κάποιοι άλλοι, πάρτε για παράδειγμα Σπύρο Μαρτίκα, δεν τους ακούς, μόνο τους βλέπεις (όταν τους δείχνουν).

Εδώ θα πω κάτι ήξερε ο Ντάνος που δεν μπήκε στο All Star. Τώρα ας πάμε στο χαμό της εβδομάδας, από τη μία έχουμε όλους να λένε καρφί τον Νίκο Μπάρτζη που έδωσε την Ασημίνα και την Κατερίνα Δαλάκα διότι τις έπιασε με κινητό και από την άλλη έχουμε την αποβολή και την αποχώρηση των δύο κυριών από το παιχνίδι.

Εντάξει το twitter έδωσε πόνο με το σκηνικό αλλά νομίζω το καλύτερο ήταν η εικόνα της Ασημίνας που ενώ πέρυσι φώναζε πεινάωωωωωω φέτος να φωνάζει μιλάωωωωωω!!!

Μιας και μιλάμε για All Star νομίζω κάπως ζήλεψε τον όρο αυτό και το Master Chef και αποφάσισε να φέρνει παλιούς παίχτες στο παιχνίδι! Πρώτη προσθήκη η εμφάνιση του Γιώργου Πορφύρη, που δεν άρεσε καθόλου στους υποψήφιους μάγειρες .. Έφερε γκρίνια και θυμό με αποτέλεσμα όμως να φαίνεται cool o Πορφύρης και κάπως περίεργοι οι νέοι παίχτες …

Σε καλό δε θα τους βγει σίγουρα. Τώρα το μόνο που περιμένω είναι η εμφάνιση της Κατερίνα Λένη για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές του παρελθόντος και να πει αυτά που πρέπει να πει .. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ!

Επίσης θα ήθελα να δω εμφάνιση Σπυριδούλας Καραμπουτάκη και να τη δούμε εννοείται στο επεισόδιο με τον τοίχο. Νομίζω η επίσκεψη στον ωρλ μετά θα είναι επιβεβλημένη. Εντάξει τώρα θα αρχίσουν τα πραγματικά «μαγειρέματα» στο show.

Αυτό νομίζω ήταν το κάτι που έλειπε από το παιχνίδι, γιατί κάπως οι παίκτες μου φάνηκαν βαρετοί και ήθελαν ένα boost για να ξυπνήσουν.

Τώρα στον ΑΝΤ1 όσο και πρόμο και να κάνουν για το νέο παιχνίδι του Τανιμανίδη, δε νομίζω ότι γίνεται κάτι. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν τους δικαιώνουν, αντίθετα θα έπρεπε να τους προβληματίζουν μιας και δεν είναι αυτά που περίμεναν. Δε θέλαμε να είμαστε μάντεις κακών μαντάτων αλλά δυστυχώς αυτό φαινόταν και το είχαμε πει αρκετό καιρό πριν.

Στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ συνεχίζει το My Style Rock και νομίζω τώρα που άνοιξε και το τριώδιο ταιριάζει ταμάμ, γιατί τα περισσότερα ντυσίματα δεν ταιριάζουν με styling αλλά με αποκριάτικο ντύσιμο. Πραγματικά αν το Master Chef μας στείλει σε ωρλ αυτές εδώ οι κυρίες θα μας στείλουν στον οφθαλμίατρο γιατί τα ματάκια μας έχουν πονέσει.

Κάπου διάβασα ότι μια κυρία ότι ζει σε μια βίλα στη Νότια Γαλλία μέσα στα πλούτη και τη χλιδή και εδώ θα ρωτήσω: στο My Style Rock γιατί πήγε? Για τα δέκα λεπτά δημοσιότητας και αυτή. Τι να πω … σηκώνω τα χέρια μου ψηλά.

Το κοινωνικό μήνυμα της εβδομάδας, προσοχή στις ιώσεις και τις αρρώστιες γιατί κάνουν πάλι πάρτυ!

Αλλά ένα μήνυμα μετεωρολογικού ενδιαφέροντος μιας και τσακώνονται οι μετεωρολόγοι για το αν θα πέσουν χιόνια στην Αθήνα την Κυριακή, εσείς προετοιμαστείτε μη βρεθείτε πουθενά εγκλωβισμένοι και ζήσουν στιγμές απείρου κάλους όπως τα περσινά!