Η επιτυχημένη πορεία που κάνει η Ελένη Τσολάκη στο κανάλι του Open και στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τα άλλα κανάλια.

Η εκπομπή «Open Weekend» με ώρα έναρξης 9:50 κάθε Σάββατο και Κυριακή το πρωί παρουσιάζει νούμερα μεγαλύτερα από τον μέσο όρο του καναλιού. Κρίνεται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ του καναλιού της Παιανίας με την Ελένη Τσολάκη με την φρέσκια και ευχάριστη παρουσία της να παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιτυχία.

Όλα τα παραπάνω βέβαια τα έχουν προσέξει και τα υπόλοιπα κανάλια με τους «μνηστήρες» να έχουν αρχίσει ήδη να πλησιάζουν την παρουσιάστρια. Μάλιστα η πρώτη κρούση για συνεργασία την επόμενη σεζόν έχει ήδη φτάσει για την Τσολάκη και δεν είναι άλλη από αυτήν του καναλιού του ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 δείχνει έμπρακτα ότι θέλει να εντάξει την παρουσιάστρια στο δυναμικό του και να εκμεταλλευτεί την «πέραση» της.

Το τι ακριβώς της έχει προταθεί και για τι πρότζεκτ προορίζεται δε το γνωρίζουμε ακόμη. Αναμένουμε να δούμε τη θα κρίνει η ίδια ότι θα είναι το καλύτερο για την καριέρα της σε λίγους μήνες…

Όλες οι ειδήσεις

Ελληνική Showbiz – Gossip: Το «ερωτικό» Survivor, οι στυλίστριες του My Style rocks και το First Dates

Survivor All Star spoiler: Αυστηρώς ακατάλληλο-Το πλάνο που φέρνει το τέλος του ριάλιτι;

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Μυστικό ραντεβού της Όλγας με τον «πατέρα» της – Πέτρος και Ελισάβερ φιλιούνται με πάθος