Η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τις δικές της αγωνίες σήμερα μετά το διαζύγιό της. Αφορμή οι δηλώσεις της τραγουδίστριας Σαμπρίνα. «Θυμάμαι τα δικά μου βήματα και τις αγωνίες που είχα στο πως να το χειριστώ. Επίσης θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου», είπε η παρουσιάστρια του Mega.

Με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Σαμπρίνα στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το δικό της . Η Σαμπρίνα είπε πως δεν θέλει να προβάλλεται η προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, ώστε να μην στεναχωρηθεί το παιδί της.

«Εγώ παρατηρώ γύρω μου και βλέπω ότι στη σημερινή εποχή, η κάθε μία μας, μετά από έναν χωρισμό -από τη στιγμή που υπάρχει παιδί- παίρνει και μια ευθύνη στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα που αφορούν τα παιδιά της και τη ζωή της και το χειρίζεται διαφορετικά» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

«Γυρνάω τον χρόνο πίσω, γιατί δεν θέλω σήμερα να λέω «εγώ εντάξει, είχα χωρίσει. Πάνε 13 χρόνια τώρα, για όλους είμαι παντρεμένη ξανά». Όχι. Θυμάμαι τα δικά μου βήματα. Επίσης θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πως να το χειριστώ. Θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου. Και αυτό είναι ένας παράγοντας. Γιατί αλλιώς είναι να έχεις να κάνεις με παιδιά ενήλικα ή στην εφηβεία. Και αλλιώς παιδάκια που μόλις γεννήθηκαν ή παιδιά που είναι 5 ετών»

«Ο καθένας κρίνει για τη δική του περίπτωση. Και το πρώτο που πρέπει να σκέφτεται δεν είναι την κοινωνία, είναι τα παιδιά του», δήλωσε η Ελένη.