Η Δημητρα Αλεξανδρακη πέρασε βέρες με τον σύντροφό της τα Χριστούγεννα! Η αλήθεια είναι πως το γνωστό μοντέλο πέρασε δαχτυλίδι αρραβώνων τα περασμένα Χριστούγεννα με τον σύντροφό της.

“Ο άντρας μου, μού έκανε πρόταση γάμου το καλοκαίρι με το μονόπετρο. Και εγώ ήθελα φέτος τα Χριστούγεννα  μαζί όλη η οικογένεια, να του κάνω δώρο τις βέρες”, είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε στην Super Κατερίνα ότι έχει αρραβωνιαστεί από την ημέρα των Χριστουγέννων.  Η ίδια ανακοίνωσε ότι με τον σύντροφό της άλλαξαν βέρες. Μάλιστα, όπως ανέφερε, αγόρασε εκείνη τις βέρες και έκανε έκπληξη στον σύντροφό της μπροστά στην οικογένειά του στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Στο μεταξύ η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε καταγγείλει λίγο καιρό πριν ότι ο αδερφός της ήταν θύμα μπούλινγκ στο σχολείο.

Η γνωστή influencer έκανε ορισμένες αποκαλύψεις  για τον αδερφό της, ο οποίος από όταν μετακόμισε στην Κρήτη, δέχεται καθημερινά άσχημες συμπεριφορές τόσο από τους συμμαθητές του, όσο και από τους καθηγητές του σχολείου.

«Ο αδερφός μου είναι δώδεκα ετών. Έχει μετακομίσει εδώ και περίπου ένα χρόνο με τη μητέρα μας στην Κρήτη. Έχω βίντεο να τον κυνηγάνε και να τον κλωτσάνε. Αυτό που με έχει φρικάρει είναι ότι άρχισαν να αντιδρούν οι οικογένειες των θυτών και να επικαλούνται διάφορες δικαιολογίες για να τα καλύψουν», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο λίγες μέρες μετά είπε:  «Είναι κάτι που θέλω να το αφήσω πίσω. Έθιξα το θέμα γιατί ήμουν σε απόγνωση. Μια εβδομάδα ήταν όλοι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όλοι στην οικογένειά μας. Ειλικρινά το είχα αφήσει για το τέλος αυτό» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.