Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία .Την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media ανέβασε το ζευγάρι. Η τραγουδίστρια ανέβασε μια selfie γράφοντας «My love». Την ίδια φωτογραφία κοινοποίησε στο προφίλ του και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου, μιας και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ανάμεσα στους καθηγητές σεμιναρίων της Σχολής.


Στο μεταξύ ο ηθοποιός ήταν πριν από λίγες εβδομάδες στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Οι παρουσιαστές όπως ήταν φυσικό τον ρώτησαν για τη Δέσποινα Βανδή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε στην «αγάπη» που παίρνει από τη γνωστή ερμηνεύτρια. Μίλησε όμως και για τους δημοσιογράφους που είναι «χυδαίοι». Επίσης τόνισε ότι δεν νιώθει περιορισμένος όταν βγαίνει έξω με τη σύντροφό του.

Αρχικά, σχετικά με τους δημοσιογράφους που τους ακολουθούν, δήλωσε: «Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει όταν γίνεται εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο από κάποιους δημοσιογράφους. Απογοητεύεσαι από ανθρώπους που κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Άνθρωποι που κάθεσαι μαζί σε ένα τραπέζι. Κάποιοι δημοσιογράφοι το παρουσιάζουν οκ, κάποιοι όμως το κάνουν χυδαία οπότε δεν μπορείς να μην εκνευρίζεσαι. Θα περάσει. Περνάει. Έτσι ελπίζω». Ενώ, για το εάν αποζητά την αγάπη πρόσθεσε: «Ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι γύρω μου και τους ανθρώπους που αγαπάω. Ζω μέσα στην αγάπη. Δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη τώρα».

Βασίλης Μπισμπίκης: «Είμαι ευτυχισμένος με τη Δέσποινα Βανδή, παίρνω πολλή αγάπη»

Όσον αφορά στο αν νιώθει ελεύθερος στις εξόδους του με τη διάσημη τραγουδίστρια, ο Βασίλης Μπισμπίκης ξεκαθάρισε: «100%. Όσες φορές έχουμε βγει έξω, είμαι 100% φυσιολογικός αν δεν ήταν παπαράτσι κι όλα αυτά. Το ξέρω ότι θα συμβεί, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Δεν γίνεται αλλιώς και δεν γίνεται να μη ζεις επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να σε κυνηγάνε από πίσω με μια κάμερα. Δεν έχω κρυφτεί γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτό».