Τα πιο χαρούμενα και όμορφα γενέθλια της γιόρτασε η Δέσποινα Βανδή οτnν αγκαλιά του αγαπημένου της Βασίλη Μπισμπίκη. Η τραγουδίστρια έκλεισε τα 53 της  χρόνια και είναι πιο όμοpφn και πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Φέτος βρέΘηκε στη Θεσσαλονίκη λόγω εμφάνισής της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης. Μαζί της ήταν και ο αγαπημένος της, ο οποίος είχε παράσταση στο πλαίσιο της περιοδείας του με την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Τζέζαρις Γκραουζίνις, που παρουσιάστηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».

Οι δυο τους ταξίδεψαν παρέα και, παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, βρήκαν χρόνο για να περάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα μαζί. Ο Β. Μπισμπίκης μετά το πέρας της παράστασης θαύμασε επί σκηνής την αγαπημένη του στο γνωστό club της πόλης «Katalayia», το οποίο ήταν κατάμεστο. Η Δέσποινα Βανδή όπως πάντα, είχε μάτια μόνο για τον σύντροφο της ζωής της. Την επόμενη ημέρα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, μαζί με τον καλό της φίλο Σάββα Σπαθαρίδη, παρακολούθησε την παράσταση «Ο γυάλινος κόσμος»του Τενεσί Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρπ, με τη σπουδαία Κάτια Δανδουλάκη.

Η Δ. Βανδή και ο Β. Μπισμπίκης φέτος θα κάνου διακοπές σε ολόκληρη την Ελλάδα, συνδυάζοντες με τις επαγγελματικές υποχρεώσέις τους. Είναι μια ευκαιρία να κάνουν αυτό που αγαπούν πολύ  έχοντας συντροφιά ο ένας τον άλλον. Ζουν τον απόλυτο έρωτα «χωρίς φίλτρα», βιώνουν μοναδικά συναισθήματα και απολαμβάνουν ήδη ένα ξεχωριστό καλοκαίρι, το πρώτο που είναι μαζί, χωρίς να παίζουν κρυφτό ανησυχώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει».

Η σειρά βασίζεται στο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή «Αυτή η νύχτα μένει». Τους τίτλους ντύνει μοναδικά με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

 

Ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών πλαισιωμένο από σπουδαίους συντελεστές σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή, μας ταξιδεύει στις αρχές της δεκαετίας του ’80, στα μπουζούκια της επαρχίας.