Δαγκωτό Σκαφίδα ψηφίζει ο Πύρρος Δήμας ο οποίος περιμένει το πέμπτο κατά σειρά παιδί του. Η σύντροφός του Αφροδίτη Σκαφίδα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της γεγονός που έχει γεμίσει με χαρά το ζευγάρι των πρωταθλητών. Αυτό το διάστημα η Αφροδίτη βρισκόταν σε απανωτές συναντήσεις αφού κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Γλυφάδας.

Από το πλευρό της δεν λείπει ο Πύρρος Δήμας. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπά τους. Όμως ακόμα είναι νωρίς για να μιλήσουν για τα μελλοντικά τους σχέδια όσον αφορά τον γάμο. «Όλα στην ώρα τους», αναφέρει άτομο του στενού φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού στη Realnews.

Η γνωστή αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, που έχει λάβει μέρος σε δύο ολυμπιάδες έχει στην κατοχή της επτα πανελλήνια πρωταθλήματα, έχει καταρρίψει οκτώ φορές το πανελλήνιο ρεκόρ και έχει συμμετάσχει και στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» διαθέτει τις δυνάμεις για να κατέβει στον στίβο της πολιτικής. Οι αξίες που έχει πάρει στη ζωή τος από τον πρωταθλητισμό και τη σκληρή δουλειά τους χρίζουν ως το κατάλληλο άτομο για να τρέξει και στον μαραθώνιο της τοπικής αυτοδιοίκησης  στο πλευρό του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου!

Όλες οι ειδήσεις

Ο γιατρός: Τέλος από τον ALPHA με μόλις 16 επεισόδια – Τι συνέβη

Οι φίλοι της Άρσεναλ έβγαλαν τραγούδι για τον Αρτέτα και έγιναν viral (vid)

Σοφία Χατζηπαντελή: Τότε θα μπει τέλος στη συνεργασία με ΣΚΑΙ;