Ο Χρήστος Δάντης είχε πει πριν μερικές μέρες ότι ο Τριαντάφυλλος είναι «φάλτσος», και εκείνος σχολίασε τα όσα είπε ο καλλιτέχνης και σύντροφος της Ασημίνας.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή του OPEN Πρωινό Σου Σου και αρχικά, ανέφερε για τον συνάδελφό του: « Τόσα χρόνια που είμαι στο χώρο όλοι ξέρουν τι κάνω μετά από 30 χρόνια. Δεν θίγεις ποτέ δουλειές, οικογένειες και παιδιά».

«Μπορεί να μην το εννοεί, αλλά στα νεύρα σου πάνω δεν θίγεις ποτέ δουλειές, οικογένειες και παιδιά. Δεν μπορεί να φτάσει κάτι άλλο και πήγε μέχρι εκεί ο άνθρωπος. Τα 30 χρόνια καριέρας που έχω τα λένε όλα. Ήταν λάθος του και έπεσε στα μάτια του κόσμου. Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του, να είναι καλά, αλλά όχι δίπλα μου»

Στη συνέχεια, τόνισε πως η πορεία του και τα 30 χρόνια καριέρας που έχει μέχρι σήμερα, αποδεικνύουν αν αξίζει ή όχι σαν τραγουδιστής.

«Εγώ προσωπικά αν με αποκαλούσαν Μίκυ Ρουρκ της Ελλάδας θα προσπαθούσα να μη καταντήσω Μίκυ Μάους», σημείωσε.

Επιπλέον είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρει τηλέφωνο «Όχι βέβαια. Αν παίρναμε τον καθένα που λέει για εμάς άσχημες κουβέντες, θα έπρεπε να είχαμε δική μας τηλεφωνική εταιρεία».

«Αν έπαιρνε τηλέφωνο θα το σήκωνα δεν κρατάω κακίες. Αν είσαι καλός Χριστιανός και πιστεύεις στον Χριστό και στο Θεό δεν κρατάς κακίες».

Τριαντάφυλλος: Δείτε το απόσπασμα

«Α