Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ  και της Άμπερ Χερντ.Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί δημοσιοποιούν όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβαινε στον γάμο τους. Στη δίκη, μάλιστα, παρουσιάστηκε ένα βίντεο, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό του Χόλιγουντ ν’ ακούγεται να βρίζει πολύ την ώρα που η Χερντ προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Ο Ντεπ ακούγεται στο βίντεο να ουρλιάζει: «Motherf****! Motherf*****», ενώ παράλληλα ακούγονται χτυπήματα στους τοίχους. Η Χερντ εμφανώς τρομοκρατημένη τον ρωτά: «Τι συνέβη;» καθώς ακούγονται ήχοι από πράγματα που σπάνε. Στη συνέχεια, η ηθοποιός λέει: «Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγγνώμη. Σου συνέβη κάτι; Δεν νομίζω. Έπινες όλο αυτό το πρωί; Σπας τα πάντα»

 

Σε άλλο σημείο του βίντεο, φαίνεται ο Ντεπ να παίρνει ένα μπουκάλι κρασί, να γεμίζει ένα ποτήρι και στη συνέχεια να το σπάει. Η Χερντ ήταν έτοιμη να δακρύσει όσο παρακολουθούσε το βίντεο μέσα στο δικαστήριο της Βιρτζίνια. Ο δικηγόρος της Χερντ, Μπεν Ρότενμπορν, λέει στον Ντεπ: «Αυτό είναι στο σπίτι σου στο Δυτικό Χόλιγουντ. Αυτός είσαι εσύ στο βίντεο. Ήσουν βίαιος;».

Ωστόσο έγινε μία ακόμα αποκάλυψη από την πλευρά του ηθοποιού που αφορά στο κρεβάτι του ζευγαριού και πώς εκείνος βρήκε μία μέρα ανθρώπινα περιττώματα!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων, ο Ντεπ τσακώθηκε πολύ έντονα με τη Χερντ και της είπε ότι θα την χώριζε.

Το επόμενο πρωί, εκείνος ξύπνησε και το θέαμα που αντίκρισε ήταν κάτι αρκετά απρόσμενο και απωθητικό. Παρόλα αυτά, ο ίδιος είπε «Η αρχική απάντησή μου σε αυτό ήταν…γέλασα. Ήταν τόσο απρόσμενο και τόσο παράξενο που μόνο να γελάσω μπορούσα», ενώ ανέφερε και ότι η Χερντ αντιδρούσε όταν ο Ντεπ κατηγορούσε τα σκυλιά της για τις ακαθαρσίες.

Τζόνι Ντεπ: Νοσοκόμα έψαχνε το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού

 

Ανάμεσα στα άτομα που κατέθεσαν στο δικαστήριο, ήταν ένας γιατρός ο οποίος, μέσα από μία ηχογράφηση που ακούστηκε στην αίθουσα, αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε πώς τραυματίστηκε το δάχτυλο του Ντεπ όταν κλήθηκε να περιποιηθεί την πληγή τον Μάρτιο του 2015 στην Αυστραλία. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο γιατρός, ο ηθοποιός έστειλε μήνυμα στον Kipper μετά το περιστατικό λέγοντας: «Έκοψα την κορυφή του μεσαίου μου δακτύλου… Τι να κάνω;». Εκτός φυσικά από το να πάω σε νοσοκομείο. Ντρέπομαι τόσο πολύ που μπήκα σε οτιδήποτε μαζί της. Γ@@ω τον κόσμο. JD».

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ντεπ έστειλε και πάλι μήνυμα στον γιατρό του: «Σας ευχαριστώ για όλα. Έχω κόψει το αριστερό μεσαίο δάχτυλο του χεριού μου ως υπενθύμιση ότι δεν πρέπει ποτέ ξανά να κόψω το δάχτυλό μου! Σ’ αγαπώ, αδερφέ. Johnny». Ο Kipper κατέθεσε, επίσης, ότι παρατήρησε σπασμένα γυαλιά και αίμα στο σπίτι του πρώην ζευγαριού, αλλά δεν γνώριζε από πού προέρχονταν.

«Έπρεπε να κάνω τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για ν’ ανακατασκευάσω το δάχτυλό μου και κόλλησα MRSA -βαριάς μορφής σταφυλόκοκκος- τρεις φορές. Φοβόμουν ότι θα έχανα το δάχτυλό μου, το χέρι και τη ζωή μου» είπε ο Ντεπ. Σε άλλο σημείο της δικαστικής διαμάχη του πρώην ζευγαριού, η νοσοκόμα του ηθοποιού θυμήθηκε ότι χρειάστηκε να ψάξει στο κατεστραμμένο σπίτι για να βρει το κομματάκι που έλειπε από το δάχτυλο του ηθοποιού.