Η Linda Evangelista φωτογραφήθηκε σε μια σπάνια έξοδο μετά από μια αποτυχημένη πλαστική χειρουργική που άφησε το πρόσωπό της «βάναυσα παραμορφωμένο». Το περιστατικό συνέβη μόλις μερικές μέρες αφότου ο πρώην σύζυγός της κατηγορήθηκε ότι «βίασε περισσότερα από δώδεκα μοντέλα ηλικίας 14 ετών».

Η Evangelista, 57 ετών σήμερα, έχειαφήσει το πρόσωπο της χωρίς προστατευτική μάσκα ελάχιστες φορές αφότου υποβλήθηκε σε διαδικασία κρυολιπόλυσης το 2016 – η οποία είπε ότι την έκανε «μόνιμα παραμορφωμένη».

Ωστόσο, μετά το κρυφτό πολλών ετών, το πρώην σούπερ μοντέλο- που ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι σταματάει να ζει στην «ντροπή» – εντοπίστηκε να περπατά χαλαρή στους δρόμους της Νέας Υόρκης την Τετάρτη.

Η ίδια εθεάθη να φορά ένα μακρύ,γκρι φόρεμα και να κρατά σφιχτά ένα μπουκέτο λουλούδια καθώς πήγαινε σε ένα κοντινό κτίριο.

Ήταν χωρίς μακιγιάζ και είχε τα μαλλιά της τραβηγμένα σε κότσο

Evangelista

Evangelista

Η εμφάνιση έγινε λίγες μέρες αφότου ανακοινώθηκε ότι ο πρώην σύζυγός της, ο Γάλλος ατζέντης Gerald Marie, 72 ετών, που εργαζόταν σε πολυεθνικό πρακτορείο μοντέλων – όπου φέρεται να βίασε 13 μοντέλα ηλικίας 14 ετών επειδή νόμιζε ότι ήταν παρθένες ενώ έδινε στα αθώα θύματα κοκαΐνη για να διατηρηθούν αδύνατα.

Ο Marie φέρεται να ενεπλάκη όταν ήταν επικεφαλής στο πασίγνωστο πρακτορείο Μοντέλων Elite Model Management της Ευρώπης τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 – μια θητεία που τον είχε κάνει να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες στον κλάδο.

Τον Σεπτέμβριο, η Evangelista αποκάλυψε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αφού ανέπτυξε μια σπάνια αντίδραση σε μια αισθητική επέμβαση το 2016.

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης, που ονομάζεται CoolSculpting, σχεδιάστηκε για να μειώσει τα λιποκύτταρα, αλλά αντίθετα, έκανε τα κύτταρα της να μεγεθυνθούν. Είπε ότι σύντομα άρχισε να εμφανίζει «εξογκώματα» σε όλο της το σώμα, κάτι που την έκανε να ανησυχεί ότι έχανε το μυαλό της.