Ο Justin Bieber ανακοίνωσε την Παρασκευή (10/6) ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις του επειδή πάσχει από παράλυση στη μία πλευρά του προσώπου του.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram, ο τραγουδιστής εξήγησε ότι έχει το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο του έχει παραλύσει το μισό του πρόσωπο και δεν είναι σε θέση να ανέβει στη σκηνή.
«Είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στο νεύρο στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει προκαλέσει παράλυση στο πρόσωπό μου», είπε στο βίντεο. “Όπως μπορείτε να δείτε αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει. Δεν μπορώ να χαμογελάσω από αυτήν την πλευρά του προσώπου μου, αυτό το ρουθούνι δεν θα κινηθεί. Άρα υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτήν την πλευρά του προσώπου μου.»
Σύμφωνα με την κλινική Mayo, το σύνδρομο Ramsay Hunt «εμφανίζεται όταν μια εστία έρπητα ζωστήρα επηρεάζει το νεύρο του προσώπου κοντά σε ένα από τα αυτιά σας. Εκτός από το επώδυνο εξάνθημα από έρπητα ζωστήρα, το σύνδρομο Ramsay Hunt μπορεί να προκαλέσει παράλυση του προσώπου και απώλεια ακοής στο προσβεβλημένο αυτί.»

Ο Bieber απευθύνθηκε σε όσους έχουν απογοητευτεί από τις πρόσφατες ακυρώσεις των συναυλιών του και είπε ότι «φυσικά, προφανώς, δεν είναι ικανός να τις κάνει».
«Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως μπορείτε να δείτε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά, προφανώς, το σώμα μου μού λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω», είπε.

«Ελπίζω ότι καταλαβαίνετε. Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο εκατό τοις εκατό, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό για το οποίο γεννήθηκα.»
Ο Τζάστιν Μπίμπερ ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υπομονή, είπε ότι κάνει ασκήσεις προσώπου για να βοηθήσει. Είπε ότι δεν ξέρει πόσο καιρό θα χρειαστεί για να αναρρώσει, αλλά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ανακοινώθηκε ότι τρεις από τις επερχόμενες εμφανίσεις του αναβλήθηκαν.
«Θα γίνω καλά», είπε. «Έχω ελπίδα και εμπιστεύομαι τον Θεό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)