Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνελήφθη ενώ εισέβαλλε παράνομα κατά τη διάρκεια του γάμου της στη Νότια Καλιφόρνια!

Οι Αρχές κλήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (9/6) προκειμένου να συλλάβουν τον Τζέισον Αλεξάντερ ο οποίος έκανε ολόκληρο επεισόδιο στο γάμο της πρώην συζύγου του!

Νωρίτερα την ίδια μέρα ο Αλεξάντερ μετέδωσε ένα ζωντανό βίντεο από τον λογαριασμό του στο Instagram καθώς πλησίαζε την ασφάλεια της εκδήλωσης. Περπατώντας γύρω από αυτό που έμοιαζε να είναι ένα κυρίως άδειο αλλά διακοσμημένο σπίτι και κήποι, τους είπε επανειλημμένα ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον είχε προσκαλέσει.

«Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου γυναίκα», είπε ο Αλεξάντερ, ο οποίος ήταν για λίγο παντρεμένος με την Σπίαρς – την ​​παιδική του φίλη– το 2004. Ο γάμος τους κράτησε μόνο 55 ώρες.

marriage

marriage

«Είμαι ο πρώτος της σύζυγος», συνέχισε στο βίντεο. «Είμαι εδώ για να καταστρέψω τον γάμο».

Το Variety ανέφερε ότι η Αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τι είχε συμβεί και θα καθορίσουν εάν θα απαγγελθούν πρόσθετες κατηγορίες εναντίον του Αλεξάντερ σε σχέση με τον ισχυρισμό για παραβίαση.

Η Σπίαρς ήταν επίσης παντρεμένη για δύο χρόνια με τον χορευτή Kevin Federline, με τον οποίο έχει δύο γιους, ηλικίας 14 και 15 ετών.

Η τραγουδίστρια και ο αρραβωνιαστικός της Sam Asghari αναμενόταν να παντρευτούν την Πέμπτη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο το 2016. Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, λίγο πριν η Σπίαρς κερδίσει μια δικαστική μάχη με την οικογένειά της και απελευθερωθεί έπειτα από 13 χρόνια κηδεμονίας.