Η Bella Hadid το διάσημο πανέμορφο μοντέλο  δήλωσε ότι έκοψε το αλκοόλ. Σε μια συνέντευξη του σε περιοδικό μόδας το μοντέλο και επιχειρηματίας, 25 ετών, εξήγησε ότι έγινε «πολύ πιο δύσκολο να πιάσει το ποτήρι». Κι αυτό γιατί ο γιατρός της (και σύντροφος) της έδειξε τις επιπτώσεις του αλκοόλ στον εγκέφαλό της.

«Έχω πιεί όσο μου αναλογεί», είπε η Χαντίντ, η οποία αποφάσισε να σταματήσει το ποτό πριν από έξι μήνες. «Μου άρεσε το αλκοόλ και έφτασα στο σημείο που ακόμα κι εγώ ακύρωνα βραδιές που ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου».

Η Bella Hadid έγινε συνιδρυτής και σύντροφος του Kin τον Σεπτέμβριο. Κι αυτό αφού διαπίστωσε ότι βοήθησε με το άγχος της και τη νόσο του Lyme που την ταλαιπωρούσε. Επίσης έπασχε από εξάντληση λόγω των πολλών ταξιδιών και δουλειάς. Η μάρκα Seltzer χωρίς αλκοόλ, με βοτανική έγχυση ισχυρίζεται ότι ενισχύει τη δημιουργικότητα.

«Δεν νιώθω την ανάγκη [να πίνω αλκοόλ] γιατί ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί. Τότε θα ξυπνάω με φρικτό άγχος σκεπτόμενη αυτό το πράγμα που είπα πριν από πέντε χρόνια, όταν αποφοίτησα από το λύκειο». είπε η Χαντίντ. «Υπάρχει απλώς αυτό το ατελείωτο αποτέλεσμα. Ξέρετε, πόνου και άγχους σε αυτά τα λίγα ποτά που όμως έκαναν πολλά…»

Η εξομολόγηση για την ψυχική της υγεία

Το μοντέλο είχε μιλήσει ανοιχτά για την ψυχική της υγεία τον Νοέμβριο. Τότε δημοσίευσε φωτογραφίες της να κλαίει. «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι αληθινά.», έγραψε.

«Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. Αν με ακούς λοιπόν σ’ αγαπώ, σε βλέπω και σε ακούω. Αυτοβοήθεια και ψυχική ασθένεια/χημική ανισορροπία είναι σαν ένα τρενάκι με εμπόδια… έχει τα πάνω και τα κάτω του και τις δύο πλευρές», πρόσθεσε. «Αλλά θέλω να ξέρεις, υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ και το τρενάκι σταματάει πάντα κάποια στιγμή».