Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να μετράει ελάχιστους μήνες ως διαζευγμένη αλλά όταν ο έρωτας θέλει να φανεί, γιατί να τον κρύψει; Άλλωστε τόσο η ηθοποιός και επιχειρηματίας, όσο και ο νέος της σύντροφος, μπασκετμπολίστας, Μπρούνο Τσερέλα, μοιάζουν να είναι στο απόγειο του έρωτά τους και δεν έχουν καμία διάθεση, ούτε για τα… τυπικά!

Ο Ιταλοαργεντίνος μπασκετμπολίστας ταξίδεψε στην Ελλάδαπροκειμένου να δει τη σύντροφό του και να περάσουν λίγες στιγμές μαζί μιας και λίγο καιρό πριν, είχε βρεθεί και η ίδια στην Ιταλία.

Το ζευγάρι επέλεξε το νησί για τις διακοπές του, με τους δυο τους να μοιράζονται μάλιστα, φωτογραφίες από την απόδρασή τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Μετά τις αναρτήσεις που έκαναν και οι δύο από τα μέρη που επισκέφτηκαν, ο Μπρούνο Τσερέλα μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα ακόμα με την αγαπημένη του από την Τζια στην οποία βρίσκονται ενώ ανέβασε story στον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram με την ηθοποιό, ενώ ποζάρουν και οι δύο σε μια selfie μέσα στο αυτοκίνητο.

Πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε για την Αθηνά Οικονομάκου: «Η μία και μοναδική».

Και η ηθοποιός όμως ανέβασε στο Instagram δικά της στιγμιότυπα από το μπάνιο και το φαγητό που απόλαυσε σε ξενοδοχείο. Την ίδια ώρα, ο Τσερέλα ανέβασε μια φωτογραφία του μέσα στο αυτοκίνητο που ταξιδεύει με προορισμό το νησί και ένα κομμάτι σπανακόπιτα.

Ακόμη, απαθανατίστηκε να απολαμβάνει τη θέα από την πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ μόλις έχει βγει από το νερό και τυλίγει μια πετσέτα γύρω από το σώμα του.

Αθηνά Οικονομάκου: Διακοπές στην Τζια με τον Τσερέλα