Είναι δεδομένο ότι ο Arkadiusz Milik επιθετικός της Εθμικής Πολωνίας και η σύντροφός του, influencer Agata Sieramska δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους και εμφανίζονται δημόσια μαζί! Το ζευγάρι έχει ανεβάσει πολλές κοινές φωτογραφίες στα social media τόσο της influencer  όσο και του επιθετικού. Ωστόσο μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Milik θα μπορούσε να τραβήξει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί ο ποδοσφαιριστής μοιράστηκε μια φωτογραφία της αγαπημένης του χωρίς σουτιέν. Η αντίδρασή του τα λέει όλα.

Μετά το χωρισμό με την Jessika Ziółek, ο Arkadiusz Milik ήταν ελεύθερος για πολύ καιρό όμως μετά από μεγάλο… κόπο βρήκε μια νέα αγάπη για τον εαυτό του, που ήταν η Agata “Agatycze” Sieramska. Αρχικά, ο επιθετικός της εθνικής ομάδας της Πολωνίας και η Influencer δεν εμφανίστηκαν μαζί δημόσια, αλλά κάποια στιγμή σταμάτησαν να κρύβουν τα συναισθήματά τους!

Έτσι άρχισαν να ανεβάζουν στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινές φωτογραφίες. Όμως  αυτή τη φορά, ο Πολωνός προκάλεσε μία μάλλον… ευχάριστη έκπληξη στους θαυμαστές του καμαρώνοντας για το θέαμα της αγαπημένης του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Agata Sieramska (@agatycze)

 

Δεν είναι μυστικό ότι η αγαπημένη του μπορεί να καυχιέται για ένα αισθησιακό και αθλητικό κορμί το οποίο συχνά ποζάρει δίπλα στον ποδοσφαιριστή. Μια φωτογραφία της Σιεράμσκα με μπικίνι, ξαπλωμένη στο πλάι σε μια ξαπλώστρα, εμφανίστηκε στο προφίλ του επιθετικού της εθνικής Πολωνίας στο Instagram που πρέπει να προκάλεσε χιλιάδες εγκεφαλικά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arek Milik (@arekmilik)

Ο Arkadiusz Milik βρήκε το κορίτσι χωρίς σουτιέν και έπρεπε να το… μοιραστεί.
Η αντίδραση του Arkadiusz Milik στο θέαμα της κοπέλας του χωρίς σουτιέν δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι η Agata Sieramska ταιριάζει απόλυτα στο γούστο του. Ο επιθετικός της εθνικής Πολωνίας, που υπερασπίζεται καθημερινά τα χρώματα της Ολιμπίκ Μασσαλίας, σχολίασε τη φωτογραφία με δύο μόνο emoticon – ένα πρόσωπο, που του τρέχουν τα σάλια, που δεν αφήνει αυταπάτες ότι η influencer κάνει τον ποδοσφαιριστή να… κοκκινίζει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Agata Sieramska (@agatycze)