Ο Αλέξης Γεωργούλης αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του αναφορικά με τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του από τη δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου πριν από 4 μήνες.

Ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται από τη δικηγόρο για βιασμό και κακοποίηση όπως έγινε γνωστό και δημοσίως.

Οι Βελγικές αρχές ερευνούν την υπόθεση καθώς αυτή έγινε στις Βρυξέλλες όπου διαμένει ο Αλέξης Γεωργούλης από το 2019, με τον βουλευτή να έχει θέσει τον εαυτό του διαθέσιμο προς κάθε έρευνα από την πρώτη στιγμή.

Μάλιστα τα παράπονα από τον ίδιο και τη νομική υπεράσπισή του είναι πολλά από την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς ο ίδιος δηλώνει ότι 4 μήνες μετά δεν έχει λάβει ακόμη τη δικογραφία στα χέρια του ούτε έχει κληθεί από τις αρχές να δώσει εξηγήσεις.

Για την καταγγελία ενημερώθηκε από τον τύπο και όσα διαρρέουν και από την εισαγγελία του Ευρωκοινοβουλίου που έθεσε αίτημα άρσης ασυλίας.

Ο Αλέξης Γεωργούλης σπάει τη σιωπή του μετά από το ξέσπασμα του σκανδάλου και σύμφωνα με τη RealNews είναι έτοιμος να δώσει αγώνα για την τιμή του που έχει στιγματιστεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο ίδιος δηλώνει σε άτομα του στενού του περιβάλλοντος πως δεν έχει λάβει ακόμη τη δικογραφία αλλά είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητά του!

Όλες οι ειδήσεις

Φαίη Σκορδά: Δεν φαντάζεστε που πήγε διακοπές

Πασίγνωστη παίκτρια Survivor έβαλε στήθος μετά το παιχνίδι (ΦΩΤΟ)

Βιοτράπεζες: Πώς τεχνίτη νοημοσύνη «κατασκευάζει» φάρμακα για τον καρκίνο