Βασίλειος Κωστέτσος: Γιατί δάκρυσε ο διάσημος σχεδιαστής; Ο Βασίλειος Κωστέτσος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σήμερα (13/1) αλλά κάποια στιγμή στην κουβέντα, βούρκωσε. Κι αυτό έγινε όταν η συζήτηση έφτασε στο πρόβλημα υγείας με την καρδιά του. Ο γνωστός σχεδιαστής άκουσε την απάντηση του ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Γιαννακίδη και την εξήγηση που έδωσε . Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Γιαννακίδης, είπε στον αέρα της εκπομπής του πριν μερικές μέρες: «Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;»

Ο Κώστας Γιαννακίδης, έδωσε τη δική του απάντησε μέσα από το Πρωινό: «Άκουσα να μιλάει ο Βασίλειος Κωστέτσος και του έφυγε ένας λυγμός. Και αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι δεν κατάλαβε καλά και εν μέρει τον δικαιολογώ. Γιατί αν δεν είναι ακροατής της εκπομπής δεν ξέρει το χιούμορ το οποίο κάνω. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από τη στεναχώρια του και αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι ο ίδιος μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την περιπέτεια υγείας του και εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι ο άνθρωπος που θα έκανε χιούμορ πάνω στην αρρώστια κάποιων ανθρώπων.

Γιαννακίδης: Δεν πρόσβαλλα κάποιον

Εγώ ήθελα να δείξω την αντίθεση. Κάτι που θεωρούμε συχνά ευτελές ή φθηνό ή προσβλητικό, είναι στην πραγματικότητα η επιτομή του ευγενούς, αυτό που μας δίνει ζωή και σηματοδοτεί την πρόοδο. Συνεπώς, τον παρακαλώ πάρα πολύ να μην στεναχωριέται και να προσέχει πολύ περισσότερο την υγεία του. Δεν νομίζω ότι πρόσβαλα κάποιον για να του ζητήσω συγγνώμη. Ασφαλώς και το χιούμορ έχει όρια. Και φαίνεται ότι για κάποιους ανθρώπους όπως ο κ. Κωστέτσος -ευτυχώς είναι μόνος του, δεν διαπίστωσα από άλλους ανθρώπους να έχουν στενοχωρηθεί. Το χιούμορ που έκανα εγώ υπερέβη τα εσκαμμένα».

Και η απάντηση του μεγαλόκαρδου Βασίλειου ήταν: «Είναι ωραία να δεχόμαστε τα λάθη μας. Εγώ έχω μάθει να ζητάω συγγνώμη»