Τα γεγονότα συνταράσσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star, Τρία Μίλια! Η Φωτεινή αργεί να πάει στην κλινική! Ποιος την έχει μαζί του παρά τη θέλησή της;

 

7/6
Η απαγωγή του Στέφανου έχει συνταράξει την οικογένεια του Ανδρεάδη. Ο Γεράσιμος ζητάει βοήθεια από τον Νικόλα, τον Πέτρου και τον Λάμπη για να ξαναβρεί το γιο του.

Η Κάτια είναι σε άθλια κατάσταση και ο Μιχάλης νιώθει ενοχές, επειδή ο αδερφός του πληρώνει τα δικά του λάθη.

Η Φωτεινή τον βρίσκει καταρρακωμένο, έξω απ’ το σπίτι του Στέφανου και τον καλεί στο σπίτι της, για να ηρεμήσει λίγο. Ο Μιχάλης τής ομολογεί ότι δεν είναι ερωτευμένος με την Ελένη.

Ο Κυριάκος, ο καθηγητής της Κλειώς, βρίσκεται μόνος με την Δέσποινα και αρχίζει να την φλερτάρει. Ο Πέτρος και η Κλειώ μιλάνε πάλι και τα ξαναβρίσκουν.

Ο Ευθύμης ψάχνει τον Λάμπη για να του πει για την απαγωγή του Στέφανου, αλλά αντιλαμβάνεται έκπληκτος ότι το γνωρίζει ήδη. Ο Λάμπης, όμως, συμπεραίνει ότι στην απαγωγή είναι μπλεγμένος ο Ευθύμης.

Η Φωτεινή επιστρέφει στην κλινική για να πάρει κάτι που ξέχασε και βλέπει ότι ο Μιχάλης βρίσκεται ακόμη στο γραφείο του. Πηγαίνει να τού μιλήσει, αλλά εκείνος συμπεριφέρεται με ανεξήγητο τρόπο.

 

Τρία Μίλια: 8/6
Η Φωτεινή θυμώνει με τον Μιχάλη που την φίλησε και τον κατηγορεί ότι παρεξήγησε το φιλικό ενδιαφέρον που έδειξε για εκείνον.

Ο Μιχάλης τής λέει για την απαγωγή του αδελφού του και της δείχνει το βίντεο που έχει λάβει η οικογένειά του.

Ο Λάμπης οδηγεί τον Ευθύμη στο σπίτι του Νικόλα και εκεί, όλοι μαζί, προσπαθούν να τον κάνουν να ομολογήσει ότι πίσω από την απαγωγή του Στέφανου, κρύβεται ο ίδιος.

Η Ελένη εκμυστηρεύεται στην Λίζα τα σχέδια και τους προβληματισμούς της, για το μέλλον της.

Η Κλειώ προσπαθεί να μάθει αν ο ήταν ο Τίμος αυτός που βρισκόταν στην παραλία το βράδυ που τους είδε ο Πέτρος να επιστρέφουν με το πλεούμενο.

Η οικογένεια Ανδρεάδη έχει αποφασίσει να κρατήσει μυστική την απαγωγή του Στέφανου, αλλά με έναν απρόσμενο τρόπο, μαθαίνει για αυτήν ολόκληρο το νησί.

Η Φωτεινή προσπαθεί να βρει τον Ευθύμη για να του μιλήσει. Καταλήγει στο σπίτι του, μόνη της και εκεί, χαζεύοντας, κάνει τυχαία μία ανακάλυψη που την τρομοκρατεί…

 

9/6
Η Φωτεινή ανακαλύπτει το στρατηγείο του Ευθύμη και υποθέτει πως εκείνος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του Στέφανου.

Ο Λάμπης, ο Νικόλας και ο Πέτρος ζητούν εξηγήσεις από τον Ευθύμη, αφού είναι ο μόνος που δεν έλαβε το βίντεο των απαγωγέων.

Ο Ευθύμης προσπαθεί και ο ίδιος να βρει μια λογική εξήγηση και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι κάποιος προσπαθεί να τον παγιδέψει. Όλοι είναι συγκλονισμένοι από το βίντεο που έχουν λάβει.

Ο Γεράσιμος, ενάντια στις εντολές των απαγωγέων, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας.

Ο Μιχάλης ξαφνιάζεται όταν η Φωτεινή τον καλεί στο σπίτι της, λέγοντας του ότι μάλλον γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του αδερφού του.

Όταν ο Ευθύμης γυρίζει στο σπίτι του, διαπιστώνει ότι η Φωτεινή δε βρίσκεται εκεί και απορεί.

Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης βρίσκεται στο δικό της σπίτι και παίρνει την απόφαση να μην την αφήσει μόνη της, αυτήν τη νύχτα, που επιφυλάσσει αποκαλύψεις για όλους…

10/6

Ο Μιχάλης εξηγεί στην Φωτεινή τους λόγους που έχει επέλθει ρήξη στη σχέση του με τον αδελφό του και η εκείνη αναστατώνεται από τις αποκαλύψεις του.

Ο Γεράσιμος και ο Λάμπης υποδέχονται τον Λευτέρη, τον αστυνομικό, που έρχεται εσπευσμένα από την Αθήνα, προκειμένου να τους συμβουλεύσει για το πώς πρέπει να χειριστούν το θέμα του εκβιασμού.

Ο Τίμος ζητάει από τις κόρες του να προσέχουν πολύ και να μην κυκλοφορούν μόνες τους, επειδή φοβάται ότι μπορεί να κινδυνεύουν και εκείνες. Ο Νικόλας πηγαίνει στο σπίτι του Γεράσιμου, αλλά εκείνος λείπει.

Βρίσκεται μόνος του με την Κάτια και διαπιστώνει ότι η συμπεριφορά της απέναντί του είναι πολύ θετική.

Η Λίζα ξαφνιάζεται όταν βλέπει τυχαία πως η Δέσποινα χάζευε στο ίντερνετ το προφίλ του Κυριάκου.

Ο Μιχάλης ανησυχεί που η Φωτεινή έχει αργήσει να πάει στην κλινική. Εκείνη βρίσκεται, χωρίς τη θέλησή της, στο σπίτι του Ευθύμη και εκείνος της λέει ότι έχει κάποια σημαντικά στοιχεία για το θέμα της απαγωγής…