Προβλήματα και στο «Προξενιό της Ιουλίας» δημιούργησε η τεράστια καταστροφή που προκάλεσε η κακοκαιρία «Daniel» στις περιοχές της Καρδίτσας και της Λάρισας.

Η σειρά εποχής του Alpha, που διαδραματίζεται στον θεσσαλικό Κάμπο τη δεκαετία του ’50, είχε προγραμματισμένα γυρίσματα σε συγκεκριμένη περιοχή έξω από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, οι συντελεστές της σειράς μετέβησαν στο σημείο την περασμένη εβδομάδα με σκοπό να κάνουν γυρίσματα, κάτι που δεν κατέστη δυνατό εξαιτίας των εκτεταμένων καταστροφών από τις πλημμύρες και γύρισαν πίσω άπραγοι.

Τα εν λόγω γυρίσματα, που αφορούν αρκετά επεισόδια της σειράς, θα προγραμματιστούν εκ νέου σε διαφορετικό σημείο. Η παραγωγή κάνει αγώνα δρόμου ώστε να λύσει εγκαίρως το πρόβλημα που ανέκυψε και να μη χρειαστεί να υπάρξει αναβολή της πρεμιέρας του «Προξενιού της Ιουλίας», που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Όλες οι ειδήσεις

Ζήνα Κουτσελίνη: Ετοιμάζει 2η εκπομπή

Davis Cup: «Λύγισε» ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Προκρίθηκε η Σλοβακία – Άδοξο τέλος στην άρτια διοργάνωση στο Καλλιμάρμαρο (vids)

ΕΡΤ: Χαμός με το Έρωτας Φυγάς και την Ηλέκτρα – Αλλάζουν ώρα