Οι Διάσημοι από το reality παιχνίδι του ΣΚΑΪ, Survivor,μετρούν ακόμα μία απώλεια αφού χτες (26/1) αποχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Στο συμβούλιο της Κυριακής πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, μετά την ήττα των Διασήμων. Στο επόμενο συμβούλιο ηττημένοι ήταν οι Μαχητές κι έτσι οι παίκτες της ομάδας επέλεξαν να βγάλουν προτεινόμενη την Σοφιάνα Αβραμάκη.

Κατόπιν τον λόγο πήραν οι δύο παίκτες που είχαν κερδίσει την ατομική ασυλία. Και φυσικά μιλάμε για την Μυριέλλα Κουρεντή και τον  Σάββα Κάλφα. Η Μυριέλλα επέλεξε ως υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα της, την Αθηνά Ευμορφιάδη ενώ ο Σάββας την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Και οι τέσσερις παίκτες προσπάθησαν προκειμένου να πείσουν το κοινό και να τους δώσει την θετική τους ψήφο! Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Οι Διάσημοι από το reality παιχνίδι του ΣΚΑΪ, Survivor,μετρούν ακόμα μία απώλεια αφού χτες (26/1) αποχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ήταν σε σοκ καθώς ήταν ο πιο δημοφιλής από τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ωστόσο ο ίδιος το εξέλαβε πολύ ήρεμα κι έφυγε από το συμβούλιο χαμογελαστός. «Έτσι αποφάσισε το κοινό. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε αυτήν την ομάδα. Έμαθα πολλά μαζί τους. Είχαμε όμορφες στιγμές κι ελάχιστες κακές. Δεν μάλωσα με κανένα. Ήταν ένα όνειρο που πίστεψε η γυναίκα μου. Ήθελε να έρθω εδώ και να ζήσω αυτήν την εμπειρία. Θα γυρίσω πίσω στην κόρη μου και στην γυναίκα μου»