Το γνωστό μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο θα μπει στο Survivor του ΣΚΑΪ το Σάββατο. όμως θα την δούμε στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί το βράδυ της Δευτέρας.

Πέρυσι ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά για τους Διάσημους. Κέρδιζε παιχνίδια συνεχώς. Αυτό την έκανε πολύ αγαπητή στο κοινό. Δεν άντεξε όμως πολύ και αποχώρησε από το παιχνίδι. Σχεδόν ένα μήνα είχε μείνει μέσα. Στο παιχνίδι μπαίνει και ο Άρης Σοϊλέδης όπως σας έχουμε αναφέρει.

 

Πόσα θα πάρουν από το Survivor Άρης Σοϊλέδης και Σάκης Αρσενίου;

Στην εκπομπή Open Weekend, είπαν πόσα παίρνουν οι διάσημοι του Survivor ανά εβδομάδα. Στην κορυφή ήταν ο Βαλάντης με 8.000 ευρώ.

Ωστόσο σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Open, παρουσίασαν τα ποσά που μάλλον θα λάβουν οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο Survivor.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Open Weekend, ο Άρης Σοϊλέδης θα πάρει 8.000 ευρώ, ενώ ο Σάκης Αρσενίου 6.000 ευρώ.

Πόσα όμως θα πάρει η τεράστια Κάτια Ταραμπάνκο; Εντάξει το ποσό που παίρνει είναι έξω από κάθε σφαίρα φαντασίας! Μιλάμε για 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Εντωμεταξύ χτες η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τη μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία είπε πως ακόμη δεν ξέρει αν η κόρη της θα μπει στο ριάλιτι και ξεκαθάρισε πως η ίδια δε θα ήθελε.

Η μητέρα αποκάλυψε ότι δεν έχει φύγει ακόμα η Κάτια

«Δεν ξέρω κάτι τέτοιο ακόμα, δεν ξέρω ακόμα αν θα μπει στο Survivor. Ξέρω ότι δεν ισχύει ότι θα μπει Σάββατο στο παιχνίδι και θα την δούμε Δευτέρα. Της έχει γίνει πρόταση και περιμένει. Να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να μπει ξανά. Για μένα ήταν πολύ μεγάλη ταλαιπωρία που την έβλεπα να πεινάει και να υποφέρει. Ανησυχούσα σαν μαμά. Σίγουρα θα ανησυχώ μην πάθει πάλι τα ίδια με την υγεία της, όπως κάθε μάνα. Δεν έχει πετάξει ακόμα για Άγιο Δομίνικο. Την περιμένω εδώ σήμερα. Κάθε μάνα νομίζω τα ίδια θα έλεγε. Αν πάει θα της βάλω σοκολάτες στη βαλίτσα».

Όπως και να έχει η Κάτια είναι εκεί!