Στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης (1/3) η ομάδα των Μαχητών κατάφερε να κερδίσει το Αγώνισμα Επικοινωνίας κι έτσι η Ασημίνα είχε την ευκαιρία να δει το μήνυμα που της είχε στείλει ο σύντροφός  της, Χρήστος Δάντης.

«Κακά τα ψέματα δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί, είμαστε κοντά τρία χρόνια», αποκάλυψε η Μαχήτρια για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Η Ασημίνα μιλώντας στην κάμερα θέλησε να στείλε το δικό της μήνυμα στον τραγουδιστή  αναφέροντας πως «θέλω να του πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαμε πει ότι ίσως να μην το φανερώσουμε αλλά εδώ που είμαι δεν γίνεται αυτό το πράγμα, είναι αδύνατον. Χαίρομαι πολύ που μου έστειλε και μία φωτογραφία που είχαμε πάει μαζί διακοπές γιατί καλώς ή κακώς αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει πολύ».

Στο μήνυμά του, ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε:«Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε εκεί μαζί σου εγώ, η φίλοι σου και ο Gillani που ακούει να λες “Παααααααάμε” και γαβγίζει.

Ξέρουμε ότι όσο “φωνακλού” και αγρίμι είσαι, από κάτω βρίσκεται μία ψυχή σαν βαμβάκι και μην ξεχνάς αυτό που σου ‘χω πει…το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός.. ΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟ», με την παίκτρια της μπλε ομάδας να ξεσπά σε κλάματα από τη συγκίνηση.

Στη συνέχεια η Μαχήτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έκανε ακόμα μία αποκάλυψη καθώς, όπως είπε, αυτό που της έγραψε έκρυβε ένα μήνυμα. «Ο Χρήστος με φωνάζει Morrison, μου είχε πει ότι αν είναι όλα καλά πίσω στην Ελλάδα  θα ξεκινούσε έτσι την πρότασή του κι αυτό έκανε…τον ευχαριστώ πάρα πολύ και μου λείπει πάρα πολύ», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια.