Το Survivor έρχεται με αλλαγές αφού από σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν θα βγει στον αέρα στις 21.00 αλλά στις 20.00, μία ώρα νωρίτερα δηλαδή. Ο λόγος είναι η 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ λόγω της οποίας δεν θα μεταδοθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη στις 19.50. Έτσι ο προγραμματισμός του καναλιού αποφάσισε την αλλαγή στην ώρα προβολής.

Σε ό,τι αφορά το τρέιλερ βλέπουμε τόσο την Μελίνα Μεταξά όσο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, να βάλλουν εναντίον του Τάκη Καραγκούνια αφού όπως τονίζουν ο μισθοφόρος έχει μία ιδιόμορφη συμπεριφορά και συνεχίζει να υψώνει φωνή για να περάσει αυτό που θέλει εκείνος.

Επιπλέον η Μελίνα Μεταξά επιτίθεται και στην Μπλε Ομάδα, αφού έχει αντιληφθεί από την τελευταία ψηφοφορία ότι δεν ψηφίζουν αγωνιστικά, με αποτέλεσμα να θεωρεί ότι δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα.

Από την άλλη ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκαλύπτει πως ο Τάκης Καραγκούνιας είπε να ψηφίσουν την Μελίνα Μεταξά και όχι τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε και τον Μαρτίκα να στρέφεται εναντίον του Τάκη Καραγκούνια αφού ο ίδιος είπε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης: «O Tάκης στην ιδέα και μόνο ότι θα βγει υποψήφιος, στην ιδέα μόνο της παραμικρής υπόνοιας να φύγει, γινεται έξαλλος. Τον έπιασε ένα παραλήρημα και μια επιθετική διάθεση απέναντι στον Νίκο».

Έπειτα σχολίασε και αυτό που είπε ο Τάκης ότι ο ίδιος είναι «πελάτης» του στα αγωνίσματα.

«Τάκη μου αφού είμαι πελάτης σου, γιατί έχασες με τόσο μεγάλη διαφορά από εμένα; Τάκη μου, αφού είμαι πελάτης γιατί δεν με ματσάρεις; Τάκη μου, αφού είμαι πελάτης σου, γιατί λες συνέχεια στην ομάδα σου πόσο έχω ανέβει αγωνιστικά και δεν έχω καμία σχέση με το δικό μας Survivor;», πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Και πότε έγινα πελάτης σου, τώρα που κινδυνεύεις να ακούσεις το όνομά σου και να χάσεις και σήμερα;».

 

Survivor: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Στήνουν παγίδα για να «τελειώσουν» με την Ζέτα!

Αυτός θα είναι ο φορ του Ολυμπιακού και του χρόνου

Μαύρο Ρόδο: Έτσι «τελειώνουν» την ηγουμένη ο Μανώλης και η Ευτυχία!