Αυτά κυρίες και κύριοι είναι τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν όχι μόνο στο Survivor αλλά και γενικά στη ζωή! Γιατί αν δεν ασχοληθούμε με τα κόπρανα τη σήμερον ημέρα, με τι άλλο θα ασχοληθούμε; Με σεισμούς, νεκρούς, καταποντισμούς και με πτώσεις αεροπλάνων εν καιρώ Ειρήνης;

Προφανώς και η Φαίη Σκορδά έχει πάει σε άλλο επίπεδο την εκπομπή της κάτι που βέβαια εισπράττει στα νούμερα της εκπομπής της. Γιατί σαφώς και η παρουσιάστρια του Πρωινού μας στο ΣΚΑΪ να είχε αντιρρήσεις για το infotainment αλλά τώρα έχει πάει την κατάσταση σε άλλο επίπεδο ή μάλλον σε άλλο υπόγειο επίπεδο!

Δυστυχώς, με πικρία παρατηρούμε ότι η ενασχόληση της Φαίης με το ριάλιτι επιβίωσης της στοιχίζει από ακροαματικότητα αφού τα νούμερα βλέπουν πάτο την ίδια ώρα που ο Λιάγκας απέναντι, με την πληροφόρηση γενικώς και παίροντας θέση σε μεγάλα γεγονότα, κάτι τσιμπάει!

Αντιθέτως, η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, δε φαίνεται να έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα ενώ η σκαλέτα της άπτεται κατά βάση με εσωκαναλικά θέματα που μάλλον δεν απασχολούν και πολλούς! Ενδεχομένως να υπήρχε ένας σκοπός αν το ριάλιτι «χτύπαγε» 30αρια. Ωστόσο με τα νούμερα που σημειώνει, μάλλον θα πρέπει να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να ασχολείται με επιπλέον ειδήσεις που αφορούν στις πρωινές εκπομπές.

Ένα κακό παράδειγμα, για να μιλάμε με γεγονότα, είναι η σημερινή παρουσία του Σώζωντα Παλαίστρου Χάρου που τα πρώτα του λόγια αφορούσαν… κόπρανα φού όπως είπε η τουαλέτα τους είναι διαφορετική γιατί τα… κόπρανα ήταν διαφορετικά! Ρε πάτε καλά;

Έλεος κάπου με την κατάντια!

Survivor: Δείτε όσα είπε ο παίκτης που αποχώρησε στο Πρωινό μας