Το παιχνίδι των ανατροπών, το Survivor συνεχίζει να διατηρεί επάξια τον τίτλο του και δείχνει πώς είναι να επιβιώνεις κάτω από τρομερά αντίξοες συνθήκες. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δε χρειάζεται αντοχές μόνο για να καταφέρεις να κερδίσεις τον αντίπαλο αλλά και για να δεις ποιοι μπορούν να σταθούν δίπλα σου σα φίλοι.

Μπορεί άραγε κανείς να κάνει φίλους με φόντο τα 100.000 ευρώ; Ή μόνο για κανένα έπαθλο μπορούν να στηρίζονται στους συμπαίκτες τους; Τι εννοούμε; Μα είναι απλό. Το παιχνίδι για μία ακόμα φορά αλλάζει! Ο Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής που είναι πλέον ένα με τους παίκτες αφού εδώ και έξι μήνες είναι συνεχώς μαζί, θα ανακοινώσει σε κόκκινους και μπλε ότι οι ομάδες διαλύονται και ξεκινούν οι ατομικοί αγώνες και στα αγωνίσματα επάθλου.

«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Ήρθε η ώρα και στους αγώνες για τα έπαθλα να αγωνίζεστε ατομικά», θα πει και οι παίκτες αποχωρίζονται πλέον τις μπαντάνες με το χαρακτηριστικό χρώμα που τους «τοποθετούσε» σε ομάδα.

Ωστόσο και αυτή τη φορά κάποιος παίκτης θα δείξει ξεκάθαρα ότι πάει μόνο για το έπαθλο και όχι για παρτίδες! Κι αυτός βέβαια είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. Επιπλέον βλέπουμε στο trailer Ασημίνα και  Άρη να έρχονται κοντά, με την πρώτη να εκμυστηρεύεται στον ποδοσφαιριστή ότι θέλει να πει στον Στάθη ότι ο Μαρτίκας δεν είναι ο κολλητός του, αφού πράττει ανάλογα με τα όσα γίνονται.

Νικητής του επάθλου θα είναι ο πλέον δυνατός παίκτης! Αλλά το ποιον θα πάρει μαζί του εννοείται πως το μαθαίνετε ΕΔΩ!

Survivor: Δείτε το αποψινό trailer