Η σειρά του ΣΚΑΪ, ΣτΟργή με την Μαρία Ναυπλιώτου συνεχίζεται με το επόμενο επεισόδιο που έχει τίτλο Ο Καθρέφτης. Η Αλίκη, έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά που είχε απέναντι στη Γιατρό. Έτσι αποφασίζει να της γεμίσει το γραφείο με ανθοδέσμες, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία.

Η Γιατρός, αν και αρχικά είναι διστακτική, αποφασίζει να την δεχτεί. Η ιστορία της Αλίκης κρύβει πολλή μοναξιά και πόνο και η Γιατρός προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί. Στο μεταξύ, η Μάρω, που νιώθει όλο και καλύτερα, εξιστορεί τις δυσκολίες που πέρασε όταν αναγκάστηκε, ανήλικη ακόμα, να γίνει η μάνα για τα τέσσερα μικρότερα αδερφάκια της.

Από την άλλη, ο Γιάννης Μακρής εμφανίζεται στο ραντεβού του εμφανώς συντετριμμένος. Η προηγούμενη συνεδρία τού ξύπνησε επώδυνες αναμνήσεις από όταν ήταν ένα φοβισμένο και αβοήθητο παιδί. Αλλά κυρίως συνειδητοποίησε ότι κι ο ίδιος αναπαρήγαγε παρόμοιες συμπεριφορές στον γιο του. Τέλος, η Γιατρός δέχεται ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει.

ΣτΟργή: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου

Η σειρά μιλά για την κακοποίηση αλλά και το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία. Αυτό μάλιστα είναι που πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Αυτό έταξε ο Ατζούν στο Ντάνο για να ξαναμπεί στο παιχνίδι

«Σφαλιάρα» για τον Ερντογάν: Όσοι Τούρκοι έρχονται στην Ελλάδα δεν συμφωνούν με όσα κάνει

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταστρέψει τις σειρές μυθοπλασίας στην ΕΡΤ – Το παρασκήνιο