Νικηφόρος Σασμός

Νικηφόρος Σασμός

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Νικηφόρος ορκίζεται εκδίκηση

Συντάκτης: Mediatime News

Ο Σασμός έρχεται από Σεπτέμβριο και υπόσχεται εξελίξεις που πραγματικά κόβουν την ανάσα! Όπως είδαμε νύχτα θα βρεθεί στο σπίτι τηs τής Βασιλικής

Ο Σασμός έρχεται από Σεπτέμβριο και υπόσχεται εξελίξεις που πραγματικά κόβουν την ανάσα! Οπωs έχει ήδη γίνει γνωστό στη σειρά του ALPHA, στο χωριό θα αρχίσει να κυκλοφορεί ο Παύλος Βρουλάκηs, ο ξάδελφοs του Μάρκου, ο οποίos έχει επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση για τον άδικο χαμό όχι μόνο του ξαδέλφου του αλλά και του ανιψιού του, Πέτρου.  Όπως είδαμε ΕΔΩ νύχτα θα βρεθεί στο σπίτι τηs τής Βασιλικής και θα της αφαιρέσει τη ζωή χωρίs κανείς να πάρει χαμπάρι το παραμικρό. Τα νέα για τη δολοφονία της Βασιλικής δεν θα αργήσουν να κάνουν τον γύρο του χωριού, αφήνονταs όλουs με θλίψη αλλά και  ερωτηματικά αφού δεν είχε συμμετοχή σε καμία βεντέτα και φρόντιζε πάντα να ηρεμεί  τα πνεύματα.

Η Καλλιόπη κλονίζεται από την εξέλιξη αυτή, όπως και η Αργυρώ που συνεργαζόταν μαζί τηs στο ξενοδοχείο. Την ίδια στιγμή, ο Παύλοs Βρουλάκηs Θα δείξει να στενοχωριέται από το νέο του Θανάτου της, σκεπάζοντας έτσι τη χαρά του για τη θλίψη  που προκάλεσε στην οικογένεια των Σταματάκηδων και κυρίωs στον Μαθιό. Ο μεγάλος γιος τηs Καλλιόπηs Θα βυθιστεί σε πένθος. Τις φωνές του θα ακούσουν όλοι οι τρόφιμοι της φυλακής.

Το τραγικό όμως πρόσωπο της σειράς Σασμός του ALPHA, δεν μπορεί παρά να είναι ο Νικηφόρος που οε τόσο σύντομο διάστημα από τη δολοφονία του πατέρα του, καλείται να αντιμετωπίσει και εκείνη της μητέρας του.

Η γη ανοίγει μεμιάς και τον καταπίνει. Ανήμπορος και μόνος καλείται να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο κενό που θα μπορούσε να νιώσει στη ζωή του και απευθύνεται στον Αντώνη για να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από το τραγικό τέλος που βίωσε η μητέρα του.

Εκείνοs όμωs δεν έχει ακόμα νο του δώσει εξηγήσειs. «Αστυνόμε, ορκίζομαι να τον βρω μόνος μου και να πάρω εκδίκηση. Μόνο εκείνη είχα στη ζωή μου.. », θα του πει και ο Φραγκιαδάκης θα προσπαθήσει να τον ηρεμήσει.

Exit mobile version