Ράδιο Αρβύλα: Επιστροφή στους δέκτες αλλά για… πόσο; Επιστροφή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τους Ράδιο Αρβύλα απόψε στις 20:00. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προφανώς και δεν θα είναι στο πλατό. Ωστόσο το σκάνδαλο είναι μεγάλο!

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης θα αφήσουν πίσω όσα έγιναν πριν τα Χριστούγεννα. Και το σκάνδαλο πάει… πίσω. Θα γίνει έτσι μία τελευταία… απέλπιδα προσπάθεια  να δούμε και πάλι τους παλιούς καλούς Αρβύλα.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες χρήστες των social media έχουν διαφορετική άποψη. Μάλιστα έχει γίνει μία αρχή για… μποϊκοτάζ της εκπομπής. Μία εικόνα να κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης θα επιστρέψουν στις οθόνες μας για να σχολιάσουν την ελληνική καθημερινότητα.

Όπως δείχνει και το trailer στον ΑΝΤ1, οι τρεις τους θα είναι μπροστά στις κάμερες. Η  εκπομπή θα είναι ίδια και απαράλλακτη.

Παρά τα σενάρια για διακοπή, αλλαγές ώρας, δομής ή ακόμα και προσώπων, το Ράδιο Αρβύλα επιστρέφει σήμερα.

Το trailer, ήταν μια προσπάθεια να ζεστάνει ξανά τους τηλεθεατές και η εκπομπή να επιστρέψει σε μια νέα κανονικότητα. Ωστόσο οι κατάπτυστες ενέργειες του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν θα ξεχαστούν.

Στο επίκεντρο του τρέιλερ βρίσκονται τα κόμματα, οι πολιτικοί, ακόμα και ο Πρωθυπουργός. Όλοι τους θα λάβουν… δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη στις 1ο Ιανουαρίου.

 

Το Ράδιο Αρβύλα έχει αβέβαιο μέλλον. Πολλά τα σενάρια. Αυτό της οριστικής διακοπής είναι σίγουρα ένα από αυτά. Παρά τη στήριξη που παρείχε στον Αντώνη Κανάκη και την υπόλοιπη ομάδα ο τηλεοπτικός σταθμός.