Οι Παγιδευμένοι επιστρέφουν με ακόμη πιο δυναμικές εξελίξεις αυτόν τον Σεπτέμβριο. Πέρα από την υπόθεση της δολοφονίας του Δημήτρη που θα μας απασχολήσει αργότερα ωστόσο μέσα στη σεζόν, άλλη μια δολοφονία αναστατώνει τους πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για τη δολοφονία της Κατερίνας, της αδερφής του Σταύρου. Ο Σταύρος θα χάσει τα λογικά του από αυτή την υπόθεση καθώς όλοι του αποκρύπτουν στοιχεία για να προστατεύσουν τόσο την υπόθεση όσο και τον ίδιο.

Ο Σταύρος ζητάει τόσο από τον Δημήτρη όσο και από τον Ανδρέα να μαθαίνει όλα όσα γίνονται στην υπόθεση της αδερφής του. Τους ρωτάει έξαλλος για τα νέα στοιχεία που βρήκαν που δε τον ενημέρωσαν. Εκείνοι προσπαθούν να του εξηγήσουν ότι επειδή είναι αδερφός του θύματος πρέπει πρώτα να επιβεβαιώνουν τα στοιχεία τους πριν τον ενημερώσουν.

Εκείνος όμως δεν ακούει τίποτα. Τους τονίζει ότι είναι δικιά του υπόθεση και πρέπει να του λένε τα πάντα όμως θα τα βάλει και με την Αγγελική.

Συγκεκριμένα της φωνάζει που ασχολείται με την υπόθεση χωρίς να είναι σε αυτή. Αυτή του λέει πως προσπαθεί να βοηθήσει για να βγει πιο γρήγορα η λύση.

Εκείνος τότε την απειλεί ότι θα βγει εκτός αν δε του λέει ότι μαθαίνει όπως του κρύβουν οι άλλοι πράγματα. Η Αγγελική αντιτίθεται και του λέει πως δε θα γίνει ο χαφιές του.

Οι δυο τους είναι πλέον απομακρυσμένοι. Ο Σταύρος τους θεωρεί όλους εχθρούς του και όλοι ανησυχούν με την κατάστασή του. Η Νάντια μάλιστα προειδοποιεί τον Δημήτρη και τον Ανδρέα.

Οι Παγιδευμένοι επιστρέφουν αυτόν τον Σεπτέμβριο…

https://youtu.be/0PhqlM1d__E

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Απασφάλισε ο Τριαντάφυλλος – Έτσι θα ξαναμπώ στο παιχνίδι

Η γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος δραπετεύει από τους απαγωγείς – Εκβιάζει τον Δημοσθένη

ΠΡΟΣΟΧΗ είπε ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό…