Ο Νίκος παραδέχεται στη Χρύσα την παράνομη σχέση του με την Δώρα στη σειρά Παγιδευμένοι ενώ ο Άγγελος αποφυλακίζεται και ο Αλέκος προσπαθεί να αποδείξει την ενοχή του γιου του.

Η ομολογία του Άγγελου ότι ο πατέρας του και όχι εκείνος σκότωσε την Μυρτώ, έχει πέσει σαν βόμβα και έχει συγκλονίσει τους πάντες. Μάλιστα η επιβεβαίωση της κατάθεσης από την Υβόννη έχει στρέψει τον Αλέκο εναντίον τους κι από συνήγορος θα βρεθεί με την πλευρά του κατήγορου. Μαζί με τον Σταύρο θα συνεχίσουν τις προσπάθειες του να αποδείξουν την ενοχή του Άγγελου.

Την ίδια στιγμή, η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ψάχνουν κι εκείνοι να βρουν στοιχεία, ενώ η παραδοχή του Νίκου στη Χρύσα για την παράνομη σχέση του με τη Δώρα, θα κλονίσει για άλλη μία φορά την οικογένεια της Άννας.

Ο Σπύρος συνεχίζει το σχέδιό του για να καλύψει τον  Θοδωρή. Μια αναπάντεχη εξαφάνιση, όμως, θα φέρει νέα εμπόδια στις προσπάθειές του και θα τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι και κάποιος άλλος γνωρίζει αυτό που έκανε ο Θοδωρής κι αυτός είναι ο ίδιος του ο πατέρας, ο Γεράσιμος ο οποίος ξέρει ό,τι συμβαίνει στην οικογένειά του.
Η Αννα και ο Δημήτρης μέσα στη δίνη των ερευνών έρχονται πιο κοντά. Το θέμα είναι όμως αν θα παραδεχτούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Στο μεταξύ ο Αλέκος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει με το μέρος του την Υβόννη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στη σειρά του ΑΝΤ1, οι άκαρπες έρευνες όλων οδηγούν στην αποφυλάκιση του Άγγελου. Ο χρόνος πιέζει. Ενα νέο στοιχείο, όμως, που ανακαλύπτουν ο Δημήτρης και η Αννα μπορεί να αποδείξει την ενοχή του. Ο χρόνος πιέζει κι εκείνοι πρέπει να καταφέρουν να το βρουν και να το καταθέσουν εγκαίρως.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Χρήστος Πολίτης εναντίον της Κάτιας Δανδουλάκη-Ξέρω την αδυναμία της για την προσωπική της προβολή

GNTM: Επική τούμπα που πονάς να την βλέπεις – Πάγωσαν οι κριτές

GNTM: Φωτογραφήθηκε μόνο με εσώρουχα η Σοφία Χατζηπαντελή-Και δεν της φαινόταν!