Η Υβόννη, έχοντας αφήσει πίσω το παρελθόν, νιώθει και πάλι ελεύθερη στη σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι. Μένει σε ένα ωραίο σπίτι στα προάστια της πόλης και χαίρεται κάθε στιγμή μακριά από τον Αλέκο. Όμως εκείνος καταφέρνει να την εντοπίσει καθώς είναι η μόνη σωτηρία του. Ξέρει ότι εκείνη έχει χρήματα και ζει άνετα κι αυτό σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί. Tης χτυπάει την πόρτα. Οταν εκείνη ανοίγει και τον βλέπει τρομοκρατείται. Κλείνει γρήγορα αλλά ο Αλέκος δεν το βάζει κάτω.

Αυτός αρχίζει και την παρακαλεί. Της λέει ότι δεν ήθελε να την τρομάξει και ότι είχε δίκιο που αντέδρασε έτσι ενώ της ορκίζεται ότι δεν θα την πειράξει.

Εκείνη τον ρωτάει εκείνη με απάθεια τι θέλει από εκείνη ενώ εκείνος της ζήτάει έναν καφέ.

Η Υβόννη φτιάχνοντας τον καφέ, τηλεφωνεί πανικοβλημένη στην Άννα και της λέει ότι είναι εκεί ο Αλέκος!

Η κοπέλα τη ρωτάει αν το είπε στην αστυνομία και εκείνη της απαντά αρνητικά ενώ της ζητά να πάει η ίδια στο σπίτι της.

Αργότερα η Αννα μπαίνει μαινόμενη στο σπίτι της Υβόννης και τη ρωτά που είναι για να πάρει την  απάντηση ότι είναι στο μπάνιο.

Του χτυπάει την πόρτα αλλά ο Αλέκος παίρνει το αφρόλουτρό του και το ευχαριστιέται δεόντως. Κάνει πως δεν ακούει. Η Άννα φωνάζει στην Υβόννη πώς γίνεται να ξεχνά τόσο εύκολα τον κόπο που έκαναν για να τον ξεφορτωθούν!

Εκείνη τότε της απαντά ότι δεν ήξερε τι να κάνει αφού την ικέτευε και η ίδια ένιωσε πανικό όταν τον είδε!

Τη ρωτάει αν την απείλησε αλλά η απάντηση είναι αρνητική. Οταν ο Αλέκος βγαίνει από το μπάνιο, κλειδώνεται στο δωμάτιο της Υβόννης. Η Άννα του φωνάζει ότι αν δε φύγει θα καλέσει την αστυνομία. Εκείνoς πράγματι φεύγει αλλά από το δωμάτιο της Υβόννης έχει πάρει ένα κλειδί.

 

Παγιδευμένοι: Το τρέιλερ της β’ σεζόν

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Ποια παίκτρια είναι διακοπές χωρίς τον σύντροφό της; -Χώρισαν;

Πάλι τον πιάσαν οι παπαράτσι του Engine Power τον Hamilton στην βίλα με την Shakira

Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα συμβούν στον τρίτο κύκλο της σειράς-Θάνατος, χωρισμοί και εκδίκηση!