Ο Θοδωρής κρίνεται προφυλακιστέος στη σειρά Παγιδευμένοι, ενώ ο Σπύρος αφήνεται ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη. Ο Σταύρος και ο Ανδρέας συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να βρουν τον άνθρωπο-κλειδί που ηταν μάρτυρας στη σκηνή του φόνου. “Ενα νέο στοιχείο, όμως, έρχεται να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα. Στα ρούχα του Κοσμά υπάρχουν ίχνη απο τρεις σφαίρες, ενω ο Θοδωρής ισχυρίζεται ότι το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Κοσμά εκπυρσοκρότησε μόνο μία φορά. Με δεδομένο ότι ο Άγγελος γνώριζε το δολοφόνο του Κοσμά, γεγονός που είναι καταγεγραμμένο στο βίντεο που άφησε, ξέρουν και οι δύο ότι ο μόνος που μπορεί να λύσει όλες τις απορίες τους είναι ο άνθρωπος που αποκάλυψε στην Άννα πού βρίσκεται ο Θοδωρής.

Πηγαίνουν στον Δημήτρη προκειμένου να τον ενημερώσουν, αλλά εκείνος αρνείται να τους ακούσει. «Δεν Θέλω να ξέρω, έδωσα το λόγο μου στην Άννα», τους λέει εκείνος που έχει πάρει την απόφαση να απαρνηθεί την οικογένειά του και να μείνει κοντά στην αγαπημένη του. Παράλληλα, η Άννα μαθαίνει ότι ο Αλέκος ανέλαβε την υπεράσπιση του Νίκου στη δίκη για το διαζύγιο με την αδελφή της και πηγαίνει στο γαμπρό της, να του κάνει φασαρία.

Τον προειδοποιεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα τον χρησιμοποιήσει με σκοπό να εκδικηθεί την ίδια και το μόνο που θα καταφέρει με τα βρόμικα κόλπα του είναι να πληγώσει την κόρη του, που ήδη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την ίδια στιγμή, η μητέρα της ορκίζεται να καταστρέψει τον Δημήτρη…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Κίτσου: Επιστρέφει με σειρά που θα σαρώσει

Επικές στιγμές στα σπορ που έγιναν Viral (vid)

Εύα Αντωνοπούλου: Αυτή παίρνει την θέση της στο ΣΚΑΪ