Ο Χρήστος συλλαμβάνεται για τον φόνο νου Νέλλυς στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών αλλά έχει φροντίσει να κατασκευάσει το άλλοθί του για την ήμερα του φόνου.

Στο μεταξύ ο Σωτήρης συναντά τη Ζωζώ, φίλη της Νέλλυς, και μαθαίνει ότι έχει καταθέσει την αλήθεια στην αστυνομία για τον βιασμό, αλλά ο Δημοσθένης δεν την προώθησε στο τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο Πάρης, μετά την εμφάνιση της Ζωζώς, μοιάζει να απαλλάσσεται από το μαρτύριο που περνά και οι πραγματικοί ένοχοι θα πρέπει να ανησυχούν ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους. Ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων και αποκαλύπτει στον Χριστόφορο ότι για όλα φταίει ο Σίμος αφού εκείνος σχεδίασε τον υποτιθέμενο βιασμό προκειμένου να τον εκδικηθεί!

Εκείνος έξαλλος τον πετάει έξω από το σπίτι. Η Αμαλία όμως αρχίζει να κλονίζεται, αλλά ο Σίμος το μπαλώνει πάλι, βγάζοντας τον Πάρη ψυχοπαθή.
Ο Χρήστος ζητάει από τον Σαρηγιάννη να πείσει τον Ρένο να καταδώοει τον Σίμο, αλλά εκείνος όχι μόνο δεν δέχεται, αλλά θυσιάζεται για τον Σίμο λέγοντας ότι θα πάει να παραδοθεί και θα το πάρει όλο πάνω του.

Ούτε και ο Αποστόλης δεν καταφέρνει να τον πείσει, παρότι τον εκβιάζει εν ψυχρώ λέγοντάς του να πει την αλήθεια για τον Σίμο αλλιώς θα τον κλείσει φυλακή για τον εμπρησμό του Παραδείσου!

Η ευχάριστη ανατροπή που έγινε με την υπόθεση του δήθεν βιασμού, έχει δώσει μεγάλη χαρά στον Πάρη και σε όλη την οικογένειά του…

Η ημέρα της δίκης για τον δήθεν βιασμό έχει φτάσει και ο Αποστόλης συνοδεύει τον γιο του στο δικαστήριο, στηρίζοντάς τον. Τελικά ο Πάρης αποδεικνύει την αθωότητά του και απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Ραγδαίες εξελίξεις με Ανδρέα και Μάρμω-Εκείνος θέλει να τη σώσει κι αυτή να τον χωρίσει!

MotoGP F1 Mugello Circuit: H πίστα της Τοσκάνης διευρύνει τις οδούς διαφυγής

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα κάνει αυτό που δεν περίμενε κανείς-Ποιος ο ρόλος του Μόφορη;