Μόδα Ιανουαρίου: Οι πιο hot ειδήσεις! Νέα χρονιά, νέα μόδα! Ευτυχώς, το 2022 ελπίζουμε να φέρει μια δόση αισιοδοξίας όσον αφορά το στυλ. Δείτε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα νέα μόδας, συνεργασίες και κυκλοφορίες που θα γίνουν αυτόν τον Ιανουάριο.

Ο Dior παρουσιάζει τη συλλογή Dior Vibe—και μια νέα τσάντα μπόουλινγκ


DAN BELEIU
Ποιος: Dior

 Σειρά Dior Vibe και τσάντα μπόουλινγκ Dior και διατίθεται σε καταστήματα  Dior σε όλο τον κόσμο και στο dior.com

Γιατί: Το Dior Vibe, το τελευταίο όραμα της Maria Grazia Chiuri για τον οίκο Dior, έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση Cruise 2022 και κλίνει σε μεγάλο βαθμό στα αθλητικά ρούχα. Η σειρά προσθέτει επίσης μια ολοκαίνουργια προσφορά τσάντας: την τσάντα Bowling, εμπνευσμένη από την περίπλοκη κατασκευή των sneakers. Αυτή η τσάντα δεν μοιάζει σε τίποτα με τη vintage τσάντα μπόουλινγκ του μπαμπά σας . Η τσάντα αντιπροσωπεύει ένα άλμα (ή άλμα, ή βόλτα) στο μέλλον του Dior ως μια συνεχώς μεταβαλλόμενη ετικέτα. Αγκαλιάζει κάθε πτυχή της γυναίκας του Dior.

Η Ferragamo γιορτάζει τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά με τη συνεργασία καλλιτεχνών


Ποιος: Ferragamo

Η Συλλογή Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς  διαδικτυακά στο ferragamo.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Ferragamo σε όλο τον κόσμο

Γιατί: Ακριβώς την ώρα για την Κινεζική Πρωτοχρονιά, η Ferragamo ζωντανεύει το πνεύμα της Τίγρης σε μια συνεργασία μεταξύ της μάρκας και των Κινέζων καλλιτεχνών Sun Yuan και Peng Yu. Η τσάντα Studio Box της Ferragamo και το φουλάρι με την υπογραφή έχουν τυπωθεί με έναν πίνακα τίγρη από το δίδυμο καλλιτεχνών. Έτσι τιμούν τη μοναδική συγχώνευση μόδας και τέχνης που έχει προωθήσει η Ferragamo από την έναρξή της πριν από σχεδόν 100 χρόνια. Πρέπει να έχετε μαζί την ενέργεια της τίγρης (γενναιότητα και δύναμη) και το πορτοκαλί παλτό, ένα τυχερό χρώμα για τη χρονιά, μέσω αυτών των όμορφα σχεδιασμένων αξεσουάρ.

Prada και Adidas Collab σε Sustainably Made Re:Nylon Capsule


Ποιος: Prada και Adidas

Η συλλογή Adidas for Prada Re-Nylon

Πού: 13 Ιανουαρίου στις μπουτίκ Prada παγκοσμίως και διαδικτυακά στο prada.com και στο adidas.com/prada

Γιατί: Η Prada και η Adidas ξεκινούν το 2022 με μια συνεργασία που έχει κατά νου το μέλλον του πλανήτη μας. Η συλλογή Adidas for Prada Re-Nylon, που πήρε το όνομά της από το ύφασμα Re-Nylon της Prada που ανανεώθηκε στο εμβληματικό φόρουμ Adidas Originals, διαθέτει αθλητικά ρούχα υψηλής ποιότητας (σκεφτείτε: RTW, αξεσουάρ, τσάντες και αναβαθμισμένες κλασικές σιλουέτες Adidas Forum High and Low ) κατασκευασμένο στην Ιταλία με ανακυκλώσιμα υλικά.