Πρώην παίκτης του «MasterChef» μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Super Katerina». Εκεί δήλωσε μεταξύ άλλων ότι έχει κάνει εννιά μήνες φυλακή.

Ο λόγος για τον Διονύση Πρώιο ο οποίος αποκάλυψε ότι στα παρελθόν έχει φυλακιστεί.

«Έχω περάσει από πολλές πύλες. Η ζωή μου έχει δώσει πολλές γεύσεις», σχολίασε αρχικά.

«Μπλέχτηκα σε κάτι που ήμουν αθώος. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά γιατί εγώ μεγάλωνα μόνος μου το παιδί μου και ξαφνικά βρέθηκα να περιμένω το δικαστήριο. Έμεινα 9 μήνες, μια γέννα!», εξήγησε ο πρώην παίκτης του Masterchef.

«Οι πιο δύσκολες ήταν οι πρώτες μέρες. Ερχόμουν από Μύκονο, μαυρισμένος, ορεξάτος και λέω πού είναι το κρεβάτι μου; Μου λένε: δεν υπάρχει κρεβάτι εδώ. Και έπρεπε να κοιμηθώ στο πάτωμα για μερικές μέρες. Πέρασα πολύ άσχημα», συνέχισε ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρτικής.

«Θυμάμαι την τελευταία μέρα που 6 η ώρα το πρωί ξυριζόμουν για να πάω στο δικαστήριο. Το βράδυ έτρωγα σούσι με τους φίλους μου. Ήταν μια μέρα που άρχισε τόσο άσχημα και τελείωσε τόσο ωραία με τον γιο μου, τη μάνα μου, τους φίλους μου».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως θα ξαναέκανε ταινία ενηλίκων. «Εμένα με φωνάξανε και το έκανα. Οπότε ήταν τιμή μου. Θα το έκανα πάλι αν με φωνάζανε».

Ο Διονύσης Πρώιος μετά τη συμμετοχή του στο «MasterChef» έπαιξε σε αισθησιακές ταινίες ενώ όπως δήλωσε πλέον είναι παπάς.

«Από μικρό παιδί πάντα ο Θεός ήταν στη ζωή μου. Όταν έφυγε ο γιος μου αποφάσισα να γίνω ιερέας.. Πλέον μπορώ να παντρεύω και να βαπτίζω στην εκκλησία του σύμπαντος. Έχω κάνει ήδη έναν γάμο, το καλοκαίρι, στην Καλαμάτα», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».