Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ως νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box στο MasterChef, επέλεξε τα καλάθια με τα οποία κλήθηκαν να μαγειρέψουν οι συμπαίκτες του, στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια θέση στη φετινή εξάδα του διαγωνισμού.

 

Τον Παναγιώτη ακολούθησαν στον εξώστη η Καλλιόπη Μπεζαντέ, με τη νίκη της στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας του Star, η Ελπίδα Μορφούλη και ο Γιάννος Σδούγκας. Αντίθετα, ο Νίκος Παπαϊωάννου, ο Χριστόφορος Κατσιάνας και ο Νικήτας Μπατσικούρας, καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ως νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box, επέλεξε τα καλάθια με τα οποία κλήθηκαν να μαγειρέψουν οι συμπαίκτες του, στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια θέση στη φετινή εξάδα του διαγωνισμού.

Τον Παναγιώτη ακολούθησαν στον εξώστη η Καλλιόπη Μπεζαντέ, με τη νίκη της στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, η Ελπίδα Μορφούλη και ο Γιάννος Σδούγκας. Αντίθετα, ο Νίκος Παπαϊωάννου, ο Χριστόφορος Κατσιάνας και ο Νικήτας Μπατσικούρας, καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

 

Ο δρόμος για μια θέση στην εξάδα του MasterChef 2022 του , για τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, περνά από μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, του πολυβραβευμένου καλεσμένου chef, Jean Charles Metayer.

Όσο δύσκολη κι αν είναι η μαγειρική μάχη κανείς δεν προτίθεται να «καταθέσει τα όπλα». Άλλωστε, σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, έχουν όλοι αποδείξει ότι δεν έφτασαν τυχαία ως εδώ και κανείς δεν θέλει να εγκαταλείψει τη μαγειρική «κούρσα», λίγο πριν την τελική ευθεία.

Τρεις δυνατοί αντίπαλοι διαγωνίζονται με στόχο να φτάσουν όσο πιο κοντά στο πρωτότυπο πιάτο μπορούν και κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει το αποτέλεσμα με σιγουριά. Οι μικρές διαφορές στα πιάτα των υποψηφίων θα κρίνουν τελικά και το αποτέλεσμα της αποχώρησης.