Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star, το αγαπημένο σε πολλούς MasterChef επιστρέφει και οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να πάρουν το… αίμα τους πίσω! Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, τα ποσοστά τηλεθέασης που δεν ικανοποίησαν την τελευταία φορά που προβλήθηκε!

Γι αυτό και θέλουν να κάνουν την ανατροπή! Ποια θα είναι αυτή; Μα φυσικά η επιστροφή του πιο αγαπημένου νικητή του διαγωνισμού που δεν είναι άλλος από τον Άκη Πετρετζίκη!

Το 2010 τον γνωρίσαμε μέσα από το διαγωνισμό που τότε πρόβαλλε το MEGA. Μετά από μήνες μαγειρικών δοκιμασιών, ο Άκης αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής και έγινε ο πρώτος Έλληνας MasterChef. Η πορεία που ακολούθησε είχε μόνο τεράστιες επιτυχίες τόσο στην TV όσο και στον χώρο της εστίασης.

Μετά λοιπόν από δώδεκα χρόνια, ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει στο πρότζεκτ που τον ανέδειξε αφού σύμφωνα με την εκπομπή του ΜEGA, «Πάμε Δανάη!», ο σεφ θα βρεθεί ως guest σε κάποιο από τα επεισόδια του νέου κύκλου που θα βγει στον αέρα στις 16 Ιανουαρίου.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο Άκης εμφανίζεται σπάνια σε εκπομπές στη μικρή οθόνη αν και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους τρεις κριτές Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Στο μεταξύ, σε ό,τι έχει να κάνει με τις αλλαγές που έρχονται στο διαγωνισμό στις οντισιόν θα υπάρχει η λευκή και η μαύρη ποδιά με την πρώτη να είναι το εισιτήριο για το σπίτι. Θα μείνουν κάποια εισιτήρια κατά τη διάρκεια των οντισιόν, οι μαύρες ποδιές, που με κάποιον τρόπο-μαγειρικό, θα σημαίνουν δεύτερη ευκαιρία. Όταν μπουν οι παίκτες στο σπίτι, δεν θα υπάρχουν οι δεύτερες ευκαιρίες έτσι όπως τις γνωρίζαμε μέχρι τον προηγούμενο κύκλο. Δεν θα ξαναμπούν δηλαδή συμμετέχοντες που έχουν αποχωρήσει αλλά άτομα που πήραν τη μαύρη ποδιά.

MasterChef: Δείτε το τρέιλερ του διαγωνισμού μαγειρικής!

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Οι καλύτεροι επέστρεψαν-Όλες οι αλλαγές!

Ολυμπιακός: Δεν άρεσε στον Μαρσέλο όσα γίνονται

Τρία Μίλια: Αυτό τρομάζει τον Στέφανο!