Ο Κώστας Τσουρός είναι ένας από τους δημοσιογράφους – παρουσιαστές που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση και κάνει αισθητή την παρουσία του.

Τα τελευταία χρόνια διαγράφει τηλεοπτική πορεία μακριά από τη Φαίη Σκορδά, ωστόσο η συνεργασία που είχαν στο παρελθόν φαίνεται να είναι αρκετή για να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα και να «διαβάσει» τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Secret, μίλησε μεταξύ άλλων για την πολυσυζητημένη αποχώρηση της ξανθιάς παρουσιάστρια από το Πρωινό του ΑΝΤ1, στο οποίο είχε στο πλάι της και πάλι τον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως ο ίδιος τονίζει, πρόκειται για μία εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη, καθώς η Σκορδά έδειχνε να μη περνάει καλά όλη την περσινή σεζόν, κάτι που μπορεί να μη φαινόταν τόσο στους τηλεθεατές, αλλά όσοι την γνώριζαν μπορούσαν να το καταλάβουν.

Παράλληλα, εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός πως ο ΑΝΤ1 δεν προσπάθησε να την κρατήσει στο δυναμικό του, θεωρώντας πως ήταν λογική εξέλιξη η απόφασή της να πάει στο ΣΚΑΙ προκειμένου να κάνει την εκπομπή που γνωρίζει καλά.