Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συγκλονίζει -για ακόμη μία φορά- με την ερμηνεία της ως «Κυβέλλη» στη σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και Άνεμος». Η γνωστή, αγαπημένη ηθοποιός, μία από τις κορυφαίες της γενιάς της έχει ήδη γράψει ιστορία με τους ρόλους που έχει υποδυθεί είτε στη μικρή, είτε στη μεγάλη οθόνη είτε πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Αυτή τη φορά αποκαλύπτεται μέσω της συνέντευξής της στο περιοδικό «ΟΚ» στην οποία ξεσπαθώνει για την εχθρότητα και τις αδικίες που επικρατούν στην κοινωνία. Στη σειρά «Φλόγα και Άνεμος» παρακολουθήσαμε μία συνταρακτική σκηνή στην οποία η Κυβέλη επισκέπτεται την Κοτοπουλή αφού έχουν δολοφονήσει οι Βενιζελικοί τον αγαπημένο της Ιώνα Δραγούμη. Η ατάκα της «σήμερα ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα» έγραψε ιστορία. Τι έχει να πει η ίδια η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για αυτή;

Σύμφωνα με την ίδια αυτή η φράση ήταν ένα μήνυμα της Κυβέλης να αφήσουν τα μίση και τους αλληλοσκοτωμούς και να κοιτάξουν το «μαζί». Δεν υπάρχει λόγο αυτές οι δύο γυναίκες να είναι εχθροί σύμφωνα με την ίδια. «Αυτό το παλιακό μότιβο του ανταγωνισμού ανήκει σε άλλες εποχές. Τώρα ξέρουμε πως είναι ένδειξη ανοησίας. Οι ναρκισσισμοί και οι εγωισμοί δεν έχουν θέση στις σύγχρονες κοινωνίες», αναφέρει.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕ ΔΩΡΟ ΚΑΡΤΕΣ PANINI – ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ONLINE!

Η σπουδαία ηθοποιός τονίζει μάλιστα ότι θα μπορούσε και η ίδια ως Καρυοφυλλιά και εκτός ρόλου να πει και να εννοεί αυτή τη φράση.

Στη συνέχεια δηλώνει πως είναι ενεργός πολίτης μέσω της Τέχνης και όταν της δίνονται αφορμές για δημόσιο διάλογο. Με αφορμή όλα τα παραπάνω η ίδια ανέπτυξε της σκέψεις πάνω στη ζωή και τον τρόπο που φερόμαστε ως κοινωνία.

«Η ζωή μας είναι τόσο γεμάτη από άσχημα πράγματα. Δε ξέρουμε τι νόημα έχει, είμαστε πλάσματα τραγικά. Και αντί να συμπαραστέκεται ο ένας στον άλλον και να κοιτάμε να αγαπήσουμε να παρηγορήσουμε τον άλλο πάμε να του βγάλουμε τα μάτια! Για ποιο λόγο; Έχουμε ήδη τόσα εναντίον μας, την αρρώστια, τον θάνατο, τις απώλειες, τους πολέμους. Όμως υπάρχει στην κοινωνία αυτή η μισαλλοδοξία, τα κουτσομπολιά και τα επικριτικά σχόλια.»

Όλες οι ειδήσεις

Τέλος το Voice από τον ΣΚΑΪ;

Μουντιάλ 2022: Η αφάνα και τα 10 τσουρούκια του Κατάρ – Το γκολ που ακυρώθηκε – Τα παράδοξα Σπυρόπουλο, Γιαννακόπουλου στη μετάδοση

Δείτε ακόμα

Άλικα Σμιτ: Η πανέμορφη 24χρονη 400αρα από τη Γερμανία μπήκε σε μία πολύ ιδιαίτερη λίστα