Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος  θα δούμε τον Μάνο, την Βίβιαν, τον Αχιλλέα και την Αθηνά να πηγαίνουν μαζί μια εκδρομή.

Κι ενώ οι τέσσερίς τους περνούν όμορφες στιγμές, ξαφνικά ο ψυχολόγος παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα και ο Μάνος το εκμεταλλεύεται ώστε να κάνει πράξη το σκοτεινό σχέδιό του. ‘Αλλωστε, ο άντρας προσποιείται τόσο καιρό έναν άλλον άνθρωπο προκειμένου να πλησιάσει τόσο την Αθηνά όσο και τον Αχιλλέα και να τους εκδικηθεί!’

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό myTV η εκδρομή των τεσσάρων διακότεται απότομα και ο ψυχολόγος οδηγείται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Η Αθηνά βρίσκεται σε πανικό στη σειρά του ΑΝΤ1 και δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του αγαπημένου της. Κάποια στιγμή κι ενώ ο Αχιλλέας νοσηλεύεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου, ο Μάνος εισβάλλει μέσα αποφασισμένος να τον σκοτώσει ώστε να τον βγάλει για πάντα από τη μέση.

‘Ομως, τελευταία στιγμή, δεν τα καταφέρνει και οι γιατροί αντιλαμβάνονται ότι ο ασθενής δέχτηκε απόπειρα δολοφονίας και ενημερώνουν αμέσως την Αστυνομία.

Η Ελπίδα λέει στην Αθηνά πως είναι σίγουρη ότι πρόκειται για εγκληματική πράξη εναντίον του αγαπημένου της.’Ετσι, η πρώτη ξεκινά να ανακρίνει τους ασθενείς του Αχιλλέα ώστε να μάθει αν κάποιος θέλησε να του κάνει κακό, ενώ παράλληλα η Αθηνά βρίσκεται μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Οι ώρες περνούν και η Ελπίδα με τον Χρήστο προσπαθούν να βρουν τον υπαίτιο της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του Αχιλλέα. Μάλιστα, όταν ο τελευταίος συνέρχεται, τον επισκέπτεται στο δωμάτιό του η Αθηνά.

 

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Αντιμέτωπη με αποκάλυψη η Λήδα!

Τότε η γυναίκα τού αποκαλύπτει όσα πιστεύει για τον Μάνο, αλλά ο αγαπημένος της διαφωνεί. Μάλιστα, αρχίζει να ανησυχεί πως ο Στέφανος και ο Μάνος έχουν αρχίσει και της γίνονται εμμονή. Εκείνη αισθάνεται πως ο Αχιλλέας δεν την καταλαβαίνει καθόλου και έτσι ζητάει τη συμβουλή του Χρήστου. Ο αστυνόμος, λοιπόν, της προτείνει να πάρει το μωρό της και να απομακρυνθεί από την πόλη άμεσα!

Η Αθηνά αποφασίζει να τον ακούσει, αλλά τίποτα δεν θα εξελιχθεί όπως περιμένει, αφού ο κίνδυνος καραδοκεί. Από την άλλη, η Λήδα έρχεται αντιμέτωπη με μία νέα αποκάλυψη. Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι έχει μια ετεροθαλή αδελφή, ονόματι ‘Αρτεμις, από την πλευρά του πατέρα της, του Κωνσταντίνου. Μάλιστα, όταν μαθαίνει πως η αδελφή της είναι γιατρός και εμπλέκεται σε μία καταγγελία, σοκάρεται.

Η ίδια βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην αδελφή της και στο καθήκον της.’Ομως η Άρτεμις δεν φαίνεται να συγκινείται καθόλου από τη συγγένειά τους και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να εκμεταλλευτεί τη Λήδα προκειμένου να γλιτώσει την καταγγελία που θα γίνει εναντίον της. Τότε, οι δυο τους θα έρθουν σε μεγάλη σύγκρουση.

Ο καιρός περνάει και η Λήδα είναι φορτισμένη συναισθηματικά μιας και μέσα σε λίγες ημέρες άλλαξε όλη της η ζωή.’Εμαθε πως ο βιολογικός της πατέρας είναι ο Κωνσταντίνος, ότι έχει αδελφή, ενώ θέλει να αποκαταστάσει και τη σχέση της με τον Αντώνη.