Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Οι μέρες περνούν και οι εξελίξεις είναι ολοένα και πιο συνταρακτικές.

Ο Κωνσταντίνος έχει μάθει για τη ληστεία που έκανανο Ανέστης με τον Δημήτρη. Ο ίδιος δε σκοπεύει να το αφήσει έτσι. Ο τελευταίος πιέζεται και από την Αντιγόνη που φοβάται ότι κάτι της κρύβει γιατί ανακάλυψε ότι είπε ψέματα. Ο Ισίδωρος από την άλλη δε χάνει την ευκαιρία να της επιτεθεί. Την κατηγορεί ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την περιουσία που άφησε στην κόρη του. Στο μεταξύ η Αθηνά δεν μπορεί να κρύψει άλλο τα συναισθήματά της για τον Ιάκωβο. Και οι δυο τους ενδίδουν στο πάθος! Για κακή τους τύχη όμως η Αναστασία τους βλέπει! Τι κι αν εκείνοι προσπαθούν να δικαιολογηθούν.

Από την άλλη ο Μάνος βάζει τελεσίγραφο στη Μαρίνα πως ή θα κάνουν παιδί ή θα χωρίσουν!

Και εκείνη, που δεν μπορεί να ανεχτεί τέτοιου είδους εκβιασμούς, του ζητά επί τόπου διαζύγιο!

 

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε όμως την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου

Η Μαργαρίτα κι ο Αλέξης δε θέλουν να δεχτούν πως ο Θεοδόσης τους εγκατέλειψε για δεύτερη φορά. Ψάχνουν τα νοσοκομεία, φοβούμενοι μην έπαθε κανένα ατύχημα. Όμως δεν μπορούν να βρουν άκρη. Ο Αλέξης αρχίζει να υποτροπιάζει ψυχολογικά, καθώς συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του τού γύρισε την πλάτη ξανά, ενώ η Μαργαρίτα καταριέται τον εαυτό της που του επέτρεψε να ξαναμπεί στις ζωές τους.

Ο τρόπος με τον οποίο η Ιουλία αποφεύγει τον Στάθη αρχίζει να τον εξοργίζει. Έτσι, χρησιμοποιεί βαριές κουβέντες. Παράλληλα, ο Στάθης ξεκαθαρίζει στον Στέφανο πως η παραμονή του στο σπίτι είναι προσωρινή. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει χωρίσει κανονικά με την Αρετή και θα έχει φύγει.