Δεν ξέρουμε αν και οι άντρες κλαίνε, αλλά ο Άρης Πορτοσάλτε σίγουρα δεν είναι από αυτούς που δακρύζει εύκολα το μάτι τους προς τέρψην του φιλοθεάμων κοινού! Και αν και η στιγμή του αποχαιρετισμού με την Μαρία Αναστασοπούλου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, είχε μία ιδιαίτερη φόρτιση, εκείνος, σαν γνήσιος σκληροπυρηνικός ρεπόρτερ, τα έβγαλε πέρα και κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων!

Η σημερινή μέρα είναι προφανώς δύσκολη για την Μαρία Αναστασοπούλου, αφού 15 χρόνια μετά, αποχαιρετά το κανάλι του Φαλήρου προκειμένου να βρεθεί βορειότερα και συγκεκριμένα στο Μαρούσι και το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο πρωινό του ΑΝΤ1. 

Οι δύο δημοσιογράφοι κλήθηκαν να αποχαιρετιστούν και αυτός ο διάλογος ακολούθησε:

Άρης Πορτοσάλτε: Μαρία μου, καλό καλοκαίρι

Μαρία Αναστασοπούλου: Άρη μου, την αγάπη μου, μισό λεπτό να αγκαλιαστούμε

Αμαλία Κάντζου: Μα γιατί αγκαλιάζεστε εσείς;

Άρης Πορτοσάλτε: Ε, κάποιον λόγο θα έχουμε. Να της ευχηθώ καλό καλοκαίρι. Κάθε καλό, Μαρία, και οτιδήποτε μπροστά ο δρόμος ανοιχτός

Μαρία Αναστασοπούλου: Παιδιά πάμε γρήγορα για διαφημίσεις

 

Μαρία Αναστασοπούλου: Έτσι βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ-Τι απαιτήσεις είχε;

Πρόκειται για μια εξέλιξη που συνοδεύτηκε από πυρετώδεις συζητήσεις, ζυμώσεις και διεργασίες μεταξύ της δημοσιογράφου και της διοίκησης του καναλιού του Νέου Φαλήρου (και συγκεκριμένα της Εύης Κουτσαυτάκη και του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσου), οι οποίες ωστόσο όχι μόνο δεν ήταν αρκετές για την επούλωση των πληγών που είχαν ανοίξει στις σχέσεις των δύο πλευρών το προηγούμενο διάστημα, αλλά οδήγησαν στο οριστικό σπάσιμο του γυαλιού.

Το πράγμα «στράβωσε» από την ώρα που η Μαρία Αναστασοπούλου, κατόπιν της απόφασης του καναλιού να αποχωριστεί τον Δημήτρη Οικονόμου, φάνηκε να μη συμφωνεί με τις προτασεις της διοίκησης για τις λεπτομέρειες της εκπομπής που θο αναλάμβανε στο slot 12-2, για το οποίο προοριζόταν. Αφενός, φέρεται να έβαλε Βέτο στην περίπτωση να έχει στο πλευρό της ως ισότιμο παρουσιαστή τον Γιάννη Πιτταρά, επιθυμώντας να πάρει αποκλειστικά πάνω της το κομμάτι της κεντρικής παρουσίας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο